Kamasz gyerek nemiszervére megjegyzést tenni ellenkező nemű rokontól normális?
Figyelt kérdés
Fiamra a húgom tett ilyen megjegyzést.2021. jún. 16. 18:03
11/28 anonim válasza:
Összekeversz valakivel,9. Soha nem buzdítottam senkit ilyesmire, de tök fura, hogy valaki ilyen kategorikus(semmi esetre sem) Van az az eset, amikor még hálás is lehet érte(pl. ha ápolni kell) Meg nem értem mi van, ha a családja előtt meztelen. Na és? Nem idegenek. Minek ebből ekkora ügyet csinálni. Senki nem fog a családtagjára beindulni. Ha igen, na akkor az elég beteg.
12/28 anonim válasza:
De akkor sem normális, ha meztelenkednek egymás előtt a családtagok. Főleg, ha kamaszok már a gyerekek. Elfogadom, hogy valahol normális, de nekem undorító.
13/28 anonim válasza:
Szerintem úgy érti, hogy a meztelen test a magánszféra legbelső részén van. Ebből kifolyólag neki nem oké, hogy csak úgy mutogassa, hiába a családjáról vagy idegenekről van szó. Ettől függetlenül, ha beteg lenne akkor természetes belemenne, meg gondolom akkor sem csapja ki a balhét ha véletlen rányitnak. De azért egy betegápolást ne hasonlítsunk már össze azzal, hogy a hétköznapokban lévő esetleges meztelenségekkel. Én sem fogok például nőként semelyik férfi rokonom előtt vetkőzni.
14/28 anonim válasza:
Az sem normális, hogy meztelenkedünk a rokonaink előtt, az meg főleg nem, hogy megjegyzést teszünk egymás nemi szervére. Akármi is volt a körülmény!
15/28 anonim válasza:
Szerintem meg az a nem normális ha mindenki mindig mindenét takargatja mintha bármi szégyellni való lenne a mezetensegben én simán mászkálók itthon meztelenül sőt szinte mindenki vagy mondjuk bemegyek a fürdőbe valamiért amíg mondjuk az apám vagy az öcsém vagy az anyám tusol ( kopogok és szólok de sose csinál belőle senki ügyet) barátnőm családjában ez nem normális ott mindig ügyelek rá hogy korolkozoben se lásson senki
16/28 anonim válasza:
Bocs előbb küldte szóval ez szocializáció kérdése (mondjuk aki ennyire íze erre az hogyan megy módjuk sport öltözőbe vagy kollégiumba ?) Kedves kérdező ha te nem érzed normálisnak nem is az ezt családja válogatja de ne kezeljük már úgy a mezetenséget mintha valami olyan misztikus dolog lenne
17/28 anonim válasza:
17, hanyok az ilyen embertől. meg fürödni se lehet egyedul, meg nem lehet privatszferaja az embernek, mert bejarkaltok egymashoz. zuhanyzol, feloltozol, kimész. mi olyan nehez ebbe? oke, nalatok ez a szokas, de amugy nem normalis.. es masokat se buzdits erre
18/28 anonim válasza:
Egyáltalán miért nézegeti meztelenül?
19/28 Oldfire válasza:
Lehet, hogy azért szólt be a rokon, mert kinosan érezte magár. Ezzel akarta fel hívni a figyelmedet fiad helytelen viselkedésére.
20/28 anonim válasza:
Bedobtad a csontot, jól hergelsz, aztán eltűntél... Gratulálok, trollpofa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!