Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha fogdos az apám, az szexuáli...

Ha fogdos az apám, az szexuális zaklatásnak számít?

Figyelt kérdés
5-6 éves koromtól kezdve 9 éven keresztül mindig fogdosott, simogatott, de tovább sosem ment. Amikor mondtam neki hogy hagyja abba, mert rossz érzés és kellemetlen, akkor annyit mondott hogy ő az apám, amit pedig csinál az normális és nincs vele semmi baj. Sokszor csapkodta a fenekem és markolgatta, ami miatt a mai napig hányingerem, gyomorgörcsöm és sírhatnékom van ha valaki a derekam vagy a fenekem közelébe viszi a kezét. Ő csak nevetett rajta, mondván túlreagálom, de undorítónak éreztem és érzem magam, azért amit tett velem.

2021. jún. 15. 21:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Ha te úgy élted meg, hogy ez zaklatás volt, akkor az volt!
2021. jún. 15. 21:08
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
Igen szerintem ez durva. Tovabb nem ment?
2021. jún. 15. 21:09
 3/20 anonim ***** válasza:
93%

Igen, ez egyértelműen az. Ha még mindig csinálja rejts el egy kamerát a szobádba, és irány a rendőrség.. Az ilyen ember nem normalis.

Kitartást :c

2021. jún. 15. 21:09
 4/20 anonim ***** válasza:
34%
Jajj...
2021. jún. 15. 21:10
 5/20 A kérdező kommentje:

Kedves #2!

Nem, szerencsémre tovább nem ment, fél évbe telt mire "leszokott" róla, és néha most is próbálkozna, de nem hagyom.

2021. jún. 15. 21:12
 6/20 anonim ***** válasza:
5%
Szerintem túlreagálod...
2021. jún. 15. 21:13
 7/20 anonim ***** válasza:
97%

Kedves 6os!

Ezt kérlek kifejtenéd? Mióta is normális a saját lányod fenekèt markolászni? Te biztos jobban tudod

2021. jún. 15. 21:15
 8/20 anonim ***** válasza:
9%
En is rácsaptam a húgom seggére de sosem akartam megdugni. Máig jó a viszonyunk
2021. jún. 15. 21:16
 9/20 anonim ***** válasza:
96%
És ha nem akartad megdugni akkor már nem zaklatás, minden világos. De figyelj, keressük a különbséget. Ha kérte volna h ezt fejezd be mert neki kellemetlen megtetted volna?
2021. jún. 15. 21:19
 10/20 anonim ***** válasza:
96%

Ez bőven kimeríti a szexuális zaklatást. Nem te vagy az undorító, hanem ő.

Szólnod kéne valakinek. Édesanyádnak vagy iskolapszichológusnak.

2021. jún. 15. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!