Ha fogdos az apám, az szexuális zaklatásnak számít?
Figyelt kérdés
5-6 éves koromtól kezdve 9 éven keresztül mindig fogdosott, simogatott, de tovább sosem ment. Amikor mondtam neki hogy hagyja abba, mert rossz érzés és kellemetlen, akkor annyit mondott hogy ő az apám, amit pedig csinál az normális és nincs vele semmi baj. Sokszor csapkodta a fenekem és markolgatta, ami miatt a mai napig hányingerem, gyomorgörcsöm és sírhatnékom van ha valaki a derekam vagy a fenekem közelébe viszi a kezét. Ő csak nevetett rajta, mondván túlreagálom, de undorítónak éreztem és érzem magam, azért amit tett velem.2021. jún. 15. 21:06
1/20 anonim válasza:
Igen. Ha te úgy élted meg, hogy ez zaklatás volt, akkor az volt!
2/20 anonim válasza:
Igen szerintem ez durva. Tovabb nem ment?
3/20 anonim válasza:
Igen, ez egyértelműen az. Ha még mindig csinálja rejts el egy kamerát a szobádba, és irány a rendőrség.. Az ilyen ember nem normalis.
Kitartást :c
5/20 A kérdező kommentje:
Kedves #2!
Nem, szerencsémre tovább nem ment, fél évbe telt mire "leszokott" róla, és néha most is próbálkozna, de nem hagyom.
2021. jún. 15. 21:12
7/20 anonim válasza:
Kedves 6os!
Ezt kérlek kifejtenéd? Mióta is normális a saját lányod fenekèt markolászni? Te biztos jobban tudod
8/20 anonim válasza:
En is rácsaptam a húgom seggére de sosem akartam megdugni. Máig jó a viszonyunk
9/20 anonim válasza:
És ha nem akartad megdugni akkor már nem zaklatás, minden világos. De figyelj, keressük a különbséget. Ha kérte volna h ezt fejezd be mert neki kellemetlen megtetted volna?
10/20 anonim válasza:
Ez bőven kimeríti a szexuális zaklatást. Nem te vagy az undorító, hanem ő.
Szólnod kéne valakinek. Édesanyádnak vagy iskolapszichológusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!