Mit szólnátok hozzá, ha a 20 év körüli fiatok állandóan (heti 2-3x) lányokat vinne haza a házatokba éjszaka (mindig mást), és tudnátok, hogy az történik?
#50:
A kérdező írta a #27 alatt:
" Lent cigarettáztak a hintán, aranyosan köszönt, de inkább nem beszélek vele, vagy teszek említést, hogy nem ő az első lány itt azért, hogy nagyobb harag legyen. Fiam úgy nézett rám, mintha öltem volna, csak mert kimentem a házból és ott voltak. (Már az is baj?)"
...és igaza van, nekem ne finnyázzon a fiatalúr,hogy ki merészelek menni a saját udvaromra.
Továbbá ha külön lakrésze is van, a zajok, zörejek, mászkálás, krákogás, beszéd -az áthallatszik. És erre szerintem ugyanúgy nem kíváncsi a kérdező, hanem éjjel pihenni akar.
Megjegyzendő, két ilyen nap után én is k.. morcos lennék, és hajtanám el a kis hölgyet, mint a magzatvizet.
Ráadásul szó szerint ezek a lányok idegenek,aznapi ürítőtárjai a fiunak.
Miért kerülgetne tűrne egy szülő ilyen helyzetet hónapokon éveken át?
57!
Heti 2-3 szex az sok? Nincsen neki állandó partnere, így bulikban ismerkedik. Hogyan máshogyan oldhatná ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!