Szülők! Mit szólnátok, ha a huszonéves fiatok csak addig dolgozna ameddig meg nem lenne a pénz a kocsira?
Amíg össze jön a kocsi ára az jó munkatapasztalatnak, közben meg tud keresni másik helyet, ha nem bírja.
Egyébként azt nem értem, honnan tudja, hogy nem bírja sokáig, feltételes módban írtad ,, felvennék egy munkára" , még ki se próbálta, lehet nem is lesz az olyan rossz.
Mindenesetre, nem muszáj egy helyen maradni, ha tényleg nem neki való, keresni kell számára megfelelő munkahelyet akkor.
Fáradt, hát akkor így járt, szabadnapon kipiheni.
A többi sok tízezer dolgozó ember nem fáradt, nem kel korán, vagy nem későn ér haza? És dolgozik rendesen.
Fáradt, egyem a lelkét. Majd beleszokik.
Huszonéves mit jelent? 21? 29?
A te szereped mi abban, hogy eddig nem vállalt munkát?
Most is itt nyavalyogsz, hogy szegényke fáradt...
Ne hidd azt, hogy ilyen esetben azzal teszel jót, ha eltartod!
A szomszédasszony is ilyen volt: 28 éves koráig eltartotta a fiát. Nyugdíj mellett volt két állása, hogy mindent egyedül ki tudjon fizetni. Aztán egyik este hazafele menet eldőlt és ennyi volt. Azonnal meghalt. A fia örökölt egy harmad lakást, mivel hárman testvérek. Kifizették a részét, abból elment albérletbe. Hónapokig húzta a száját minden munkára. Apu is akart neki segíteni, hogy beviszi az önéletrajzát, de még majdhogynem megsértődött, hogy ő gyárba nem megy. Természetesen pár hónap alatt felélte az összes pénzt és utcára került. Évek óta csövezik a városban. Szerintem nem is zavarja, csak dolgozni ne kelljen.
Van hibaja anyámnak boven, amikbol kifolyolag nekem is lett.
De annak kifejezetten orulok h nem olyan gonosz, mint tobb válaszadó, aki az űrbe rugna a gyereket vagy megölné, ha ilyen lenne. Nem csoda, higy ennyi csaladon beluli eroszak van az orszagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!