Hogyan magyarázzam el anyának, hogy másik iskolába szeretnék menni?
Évvesztes vagyok, ezért 16 éves vagyok és lány. Szeptemberben kezdem a középiskolát. Áprilisban felvettek abba a suliba amit első helyre írtunk anyával. Legyen ez az I Suli. Először nagyon örültem,hisz szuper hír volt. Akkor...
De ma már máshogy látom ezt. Azt tudni kell hogy mikor a sulikat kellett beírni akkor én egy másik iskolát akartam beírni (ez legyen most K iskola) mert ott nem sima cukrász szakmát tanulnék, hanem cukrász technikusit ami egy nagyobb rang és oda vették fel a legjobb barátnőmet is. Anya nem engedte, hogy én a K sulit írjam be elsőnek mert annak a sulinak rosszabb híre van. Ezért másodiknak írtam és ugye az I suliba vettek fel. Nagyon úgy érzem hogy én az I suliba nem találnám a helyem, idegen lenne az egész. A K iskolába szeretnék menni, mert nagyobb rangot ad, érettségit is ad, és ott van a legjobb barátnőm. Olyan boldog lennék ha ezt anya megértené... Csak már bonyolúlt lenne a suliváltás, fellebbezés stb stb nemtudom mit tegyek Kérlek értelmes válaszokat mert teljesen tehetetlennek érzem magam.
12!
Dehogy elég. Nem óvoda ez, hanem középiskola. Nem úgy működik, hogy ma cukrász akarok lenni, holnap meg disznoveny kertész
Azért akarsz átmenni, mert a barinőd is átment.
Hmmm, én nem az alapján választottam egyetemet mert a barátnőm ott tanul épp vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!