Hogyan reagálnál ha a 16 éves lányod egy 20as pasival elkapnád az utcán hogy fogdossák egymást?
Figyelt kérdés
2021. jún. 12. 20:32
1/21 anonim válasza:
szegyellnem magam hogy miert az utcan kell csinalniuk. mit takar a fogdosas ?
2/21 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy inkább otthon csinálják és ne közszemlén. Én akkor inkább azt kivánnám,hogy bár elnyelt volna a föld, ha tudnák, hogy az én lányom.
3/21 anonim válasza:
A 16 éves lányoknak nem szoktak tetszeni a 16 éves fiúk az esetek többségében. Néhány év korkülönbség nagyon gyakori. Gondolom a huszon az nem 28, hanem 21 körüli.
4/21 anonim válasza:
A 16 éves lány 20 éves pasi szerintem teljesen egészséges korkülönbség, ez a része nem problémás. A fogdosás meg attól függ mit takar, ha sétálnak egymás mellet a járdán és megfogja a seggét az simán belefér.
5/21 anonim válasza:
Én is voltam fiatal :D
Bár elég gáz lenne ezt így látni apaként.
6/21 anonim válasza:
4-es A huszas pasi a korát jelenti, és nem mást🙄😁
7/21 anonim válasza:
Attol fugg. A 20-as telefonszam, vagy peniszmeret ?
8/21 anonim válasza:
#8: Igen, de a köznyelvben a huszaz az sokszor a huszonéves szinonimájaként van használva, tehát 20 és 29 között. Nem olyan ez mint a huszas szeg ami pontosan 20 mm.
9/21 anonim válasza:
Leönteném őket hideg vízzel, a kis rihát felpofoznám az utca közepén, és bezárnám otthon a kamrába, kukoricán térdepelni! Egy hétig csak kenyér és víz, aztán vasárnap elmegy és meggyón!
Kérdező, te valami nagyon prűd alak lehetsz. Én aztán eléggé konzervatív vagyok, de ebben semmi kivetnivalót nem látok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!