Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Erre van valami megoldás?

Erre van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Na, szóval megpróbálom röviden leírni a problémám, nem biztos, hogy sikerül, ezért előre is elnézést..

Az a helyzet, hogy anyukám dohányzik (elég keményen) és én meg ki nem állhatom a szagát rosszul vagyok tőle, nehezebben kapom a levegőt, csípi a szemem de nagyon durván és hát utálom. (mármint a cigit utálom)

Engem nem is érdekel az, hogy ő dohányzik, mert mindenkinek a saját döntése, de azt viszont elvárom, hogy ne az én közelembe cigizzen bárki is.

(Nemtudom, ez nagy gond, hogy én nem vagyok hajlandó szagolni ezt a *****?)

És reggelente ő már jó korán felkel (3 óra előtt) és a WC-n dohányzik és hát onnan be jön a szag a szobába és rosszul vagyok tőle. Amint megérzem, nem tudok tovább aludni. Eddig még valahogy aludtam, de most pár napja már, ha érzem nem tudok. Ez engem nagyon zavar mit lehet tenni ilyenkor?

Valaki segítsen nagyon kérem!

Ui.: Az nem megoldás, hogy ne a házban dohányozzon, (Csak reggelente szokott a házban) mivel 1000x említettem már neki, hogy rosszul vagyok tőle stbstbstb... És ő erre azt mondja, "Jajj, ne mondjad már, hogy odáig elmegy a füst" meg hasonló ilyesmik..

Bocsi, ha ez segítség 18f

2021. jún. 12. 05:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Semmit nem tudsz tenni, anyád szándékosan nincs rád tekintettel. Lépj le minél hamarabb.
2021. jún. 12. 10:15
 12/21 anonim ***** válasza:
95%
Gusztustalan dolog bent dohányozni.
2021. jún. 12. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:

Én arrafelé keresném a megoldást, hogy a WC-ajtót és a szobád ajtaját valahogy úgy kéne szigetelni, hogy ne engedjék át a szagot. Építőipari szakembertől kéne tanácsot kérned.

Ill. olvastam valahol, hogy ha egy kis tálkába ecetet öntesz és vattát teszel bele, az felszívja a szagot. Mondjuk ezt olyan esetre olvastam tanácsként, amikor dohányos vendégek után a helyiséget akarjuk szagtalanítani, de szerintem nincs vesztenivalód, hátha semlegesíti, vagy legalább enyhíti a szagot.

Azt ne várd, hogy anyukád leszokik. A cigaretta - tetszik, nem tetszik - függőséget okoz, és nagy elszántság kell a leszokáshoz, amihez a legtöbb embernek erős sokkélmény kell (pl. szívinfarktust kap, és örül, hogy túlélte).

2021. jún. 12. 11:11
 14/21 anonim ***** válasza:
13 ne tudd meg milyen r.hadt büdös ecet szag van, már csak akkor is, ha kilöttyintek egy kicsit, nem hogy még tálba rakni. Csöbörből vödörbe érzés kicsit.
2021. jún. 12. 11:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Beszéld rá az iqosra, egészségesebb is es nincs olyan szaga.
2021. jún. 12. 11:38
 16/21 anonim ***** válasza:
33%

Hm... attól eltekintve, hogy valami gond lehet nálatok az ajtókkal, ha két csukott ajtón is keresztül megy a füst, azért elgondolkodtam...

Ha két ajtón keresztül is érzed a dohányszagot a fürdőszobából, tényleg az a legbüdösebb, ami onnan ki vagy beáramlik, miközben anyukád a nagydolgát végzi?

2021. jún. 12. 14:35
 17/21 anonim válasza:
100%
Mutass neki valami újat. Szerintem az egyetlen és legjobb módja ami kiváltja a dohányzást az e-cigi. Egy jobb készülék kielégíti a nikotin vágyat, a mozdulatot és a letüdőzést is. Nem káros, jó illata van és finom. Nem hiányzik a cigi egyáltalán.
2021. jún. 12. 16:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én elhiszem hogy érzi a szagot.A füst a legkisebb résen is bemegy.Vegyétek figyelembe hogy a lakáson belűl is vannak apró légmozgások,hiszen nem vákum van a lakásban.Abszolut elhiszem hogy szenved.Lehet itt viccelődni hogy nem a füstöt kéne érezni hanem a sz.r szagát....de higgyétek el a füstöt hamarabb megérezni.Amugy meg szerintem tapló dolog a lakás legkisebb helységébe dohányozni.
2021. jún. 13. 10:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Plusz alapból nem normális dolog benti helységben dohányozni, minden átveszi a szagot, a falak elkezdenek majd sárgulni, aszalódni a füstben, a ruhák, a haj, a bőr büdös lesz. Ha magára is csukja az ajtót az anyja, valahol akkor is ki kell majd mennie a füstnek előbb vagy utóbb. Vagy a wcben vágni lehet a füstöt, ha az ember bemegy, az jobb? Ahhh gusztustalan és trehány dolog.
2021. jún. 13. 12:02
 20/21 anonim ***** válasza:
2-3 hete segítettem barátnőmnek felcipelni a lakásába egy szőnyeget amit a szüleitől hozott el. Cigiznek a szülei. Olyan büdös volt a szőnyeg a lakásban cigiző szülők miatt, hogy meg kellett állnunk letenni mert majd meg fulladtunk tőle. Én pedig cigis vagyok.... Szóval simán lehet érezni a füstöt is a lakásban, beszivárog mindenhova a szaga.
2021. jún. 13. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!