Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fizetnétek a gyereketeknek a...

Fizetnétek a gyereketeknek a pszichológust, ha nincsen semmi baja a kamaszkorán kívül, és körülbelül 250.000 Ft lenne fél évre / 40.000 Ft havonta, amiből lehetne inkább bármilyen más különórára, sportra, akár táborba menni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 9. 14:51
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
11%

9!

De, van. Ha baja van, megy a szakemberhez. Ha nincs baja, minek megy? Vakbélműtétet se végeztet senki, ha nincs vakbél gyulladása, bakker. Plusz miért kell fizetős?

2021. jún. 9. 15:23
 12/35 anonim ***** válasza:
59%

10!

Mindenütt. Pláne, hogy vagy 20 éve már az iskoláknak is van pszichológusa.

2021. jún. 9. 15:24
 13/35 anonim ***** válasza:
89%

11-es, nyilvan van valamilyen problemaja, ha mar egyszer segitseget kert a szulotol! Ez is csoda egyebkent.

Ha rakerdezel, lehet, hogy nem fogja elmondani, vagy maga se tudja megfogalmazni a problemat, tehat az nem relevans, hogy kivulrol mit latsz vagy mit nem.

Es sokszor azert kell maganhoz menni, mert se az iskolaban, se allami helyen nem kepesek ellatni normalisan, vagy tul sok a varakozasi ido. Meg kell probalni, persze, de van, amikor ez nem egy jarhato ut.

2021. jún. 9. 15:33
 14/35 anonim ***** válasza:
15%

13!

Azt írtam, ha nincs baja, felesleges. Ha van, akkor menjen. De továbbra is, ott az ingyenes, max ha nem válik be, megyünk tovább.

Elmondania meg azért nagy vonalakban csak kellene, mert anélkül elég nehéz lesz megfelelő szakembert keresni, nem?

2021. jún. 9. 15:41
 15/35 anonim ***** válasza:
86%
14 nem tudom te tényleg ennyire nem törödöm szűlő vagy? Veled is ilyenek voltak? Nem tudom hogy te ennyire felelőtlen vagy,vagy csak leszarod a gyereket....
2021. jún. 9. 15:46
 16/35 anonim ***** válasza:
89%
Persze. Segítséget kért, nem is kérdés, hogy megkapja. Emellett tudatnám vele, hogy ránk mindig számíthat, bármi is legyen.
2021. jún. 9. 15:46
 17/35 anonim ***** válasza:
12%

15!

Nem tudom, te ennyire nem vagy képes az értő olvasásra? Ha szüksége van rá, mehet. A kérdésben az szerepel, hogy nincs baja. Ha nincs baja, minek? Ha van baja, menjen.

Nem vagyok nemtörődöm szülő és nem xarom le a gyerekemet, csupán ok nélkül nem látom értelmét kidobni negyed millát az ablakon. Amúgy meg honnan jött az, hogy fél évig kell járkálni pszichiáterhez?

2021. jún. 9. 15:50
 18/35 anonim ***** válasza:
93%

Iskolapszichológus, de ha komolyabb a baj, akkor tovább kell menni, pedagógiai szakszolgálat vagy családsegítő felé - ezek az ingyenesek.

Ha a gyerek segítséget kér, akkor nem opció, hogy kell e foglalkozni vele.

Viszont ezt a fél évet honnan vetted, higy eddig kell járni? - ez nem így működik, nem szokás ilyen hosszú időre előre kijelenteni, hogy eddig fog tartani a terápia (eleve sok a változó : a probléma jellege, a gyerek, a család, a környezet, betegség/egyéb miatt kimaradó alkalmak, motiváltság, a terápia iránti fogékonyság, stb.). Elég lehúzós, ha ezt így mondták nektek. Ha magánba mentek, érdemes először egy másik pszichológust is felkeresnetek.

2021. jún. 9. 15:51
 19/35 anonim ***** válasza:
73%

Pszichológus vagyok, természetesen fizetném a terápiát. Önismereti célból is támogatnám.

Iskolapszichológusnak bár papíron kell lennie minden iskolában, a gyakorlatban nincs.

2021. jún. 9. 15:56
 20/35 anonim ***** válasza:
86%
Inkább fizetném ezt az összeget akár évekig "feleslegesen", minthogy ne fizessem és egy tragédiából derüljön ki, hogy mégse lett volna felesleges.
2021. jún. 9. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!