Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már, hogy hazudnom...

Nem bírom már, hogy hazudnom kell a szüleimnek évek óta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, de ők ezt nem tudják. Keresztények és nagyon homofóbok mindketten, ha csak meghallanak egy hírt a tv-ben az LMBTQ-közösségről, rögtön elkezdik, hogy "aberrált férgek, nincs helyük ilyeneknek a társadalomban"...

Szinte biztos vagyok benne, hogy kitagadnának, ha megtudnák rólam. 18 még nem vagyok, úgyhogy nem dobhatnak ki elméletileg, de szerintem ha ez kiderülne, simán megtennék.

Viszont már nem bírom, hogy hazudnom kell, folyamatos színlelésben élek évek óta, aminek a súlya már megfojt. Nem bírom. Mit tegyek? Gyűlölök hazudni, de nem akarom elveszíteni őket.

2021. jún. 8. 17:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy meg hosszu távon ugy is megbékélnek jo esetben.
2021. jún. 8. 21:09
 12/13 anonim válasza:
100%

NE MONDD EL NEKIK!

Engem (leszbikus vagyok) a 18.szülinapomon utcára raktak miatta, most 24 vagyok, de még mindig nem beszélnek velem.

2021. jún. 11. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Sose voltak a tieid. Sose voltak még önmaguk. Ők még fejletlenek spirituálisan. Frissek az embeti létben is. Majd pár száz év és normálisak lesznek, majd akkor lehet köztetek valami. Most nincsen, csak színház.
2021. júl. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!