Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem bírom már, hogy hazudnom...

Nem bírom már, hogy hazudnom kell a szüleimnek évek óta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok, de ők ezt nem tudják. Keresztények és nagyon homofóbok mindketten, ha csak meghallanak egy hírt a tv-ben az LMBTQ-közösségről, rögtön elkezdik, hogy "aberrált férgek, nincs helyük ilyeneknek a társadalomban"...

Szinte biztos vagyok benne, hogy kitagadnának, ha megtudnák rólam. 18 még nem vagyok, úgyhogy nem dobhatnak ki elméletileg, de szerintem ha ez kiderülne, simán megtennék.

Viszont már nem bírom, hogy hazudnom kell, folyamatos színlelésben élek évek óta, aminek a súlya már megfojt. Nem bírom. Mit tegyek? Gyűlölök hazudni, de nem akarom elveszíteni őket.

2021. jún. 8. 17:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne hazudni? Nem feltétlen tsrtozik ám rájuk.
2021. jún. 8. 18:02
 2/13 anonim válasza:
14%

Ugyebár köztudomású, hogy a homofóbia egyik alapköve az, amikor az érintettek a dolgot mindenki pofájába tolják kéretlenül, és erőszakosan nyomulnak vele.

Itt is, bár megvan a kifejezetten ennek a témának szóló kategória, sikerült a "Tanárok"-ba tenni. Mindezt úgy, hogy se a kérdésben, se a kifejtésben szó sem esik se oktatásról, se tanárokról...

És akkor ugye legyen az ember jóindulatú, elfogadó, és ne gondolja, hogy valami szélsőbaloldali provokációról van szó. Bezzeg ha egy szélsőjobbos megkérdezné a tini párkapcsolatokban, hogy megdugnátok-e Hitlert, abból lenne balhé...

2021. jún. 8. 18:10
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Ez a coming out nem egy fontos dolog... valamiért még kapta is ezt a nevet az esemény, de egyáltalán nincs szükség rá. Majd ha kérdezik, akkor elmondod. Amíg meg nem érdekli őket, addig meg jól van így is.
2021. jún. 8. 18:10
 4/13 A kérdező kommentje:
Az emberek kategóriába raktam...
2021. jún. 8. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem értem, mivel kapcsolatban kell hazudnod? Ne érintsétek a témát, és kész. De ne mondd el nekik, hogy melyik nemhez vonzódsz, mert bár most még nem tehetnek utcára, de a 18. szülinapodon simán kirakhatnak. Addig pedig hallgathatod a folyamatos prédikációt, hogy esetleg pszichológushoz vagy paphoz akarnak vinni, az ordibálást... Szerintem nem éri meg.
2021. jún. 8. 18:48
 6/13 A kérdező kommentje:

"Nem értem, mivel kapcsolatban kell hazudnod?"

-Mi újság az iskolában, lányokkal mi a helyzet? Olyan helyes az a kis Zsófi, jóban vagytok ugye, akkor miért nem hívod már át hozzánk? /Anyum/

2021. jún. 8. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
95%

"-Azért nem hívom át hozzánk mert nem tetszik."

Ezen mi olyan nehéz?

Igazat mondtál, mert tényleg nem tetszik. Ha meg megkérdezik hogy miért akkor meg azt mondod hogy azért mert nem az eseted.

Hogy mi az eseted? Nem tudod, nem gondolkodtál rajta, ha meglátod tudni fogod. A mostani fiatalok többsége olyan életképtelen. Mondom ezt fiatalként.

2021. jún. 8. 19:28
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem mondhatom minden lányra, hogy nem az esetem, mert akkor rájönnek. Van egy bátyám meg egy nővérem, mikor annyi idősek voltak, mint én, már bőven volt párkapcsolatuk nekik is.
2021. jún. 8. 19:46
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki nem raknak is de ellehetetleníthetik és tönkretehetik minden egyes napodat, hiányzik ez neked? Jobb a látszólagos nyugalom egyelőre, amiket mondanak meg engedd el a füled mellett. Anyám az utolsó hajléktalannal is összeadna, csak hogy biztos legyen benne, hogy nem egy nő lesz mellettem hanem egy férfi. Elég sokáig volt minden egyes nap érzelmi zsarolás amíg viszonylagos nyugalom nem lett.
2021. jún. 8. 19:52
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell minden lányra azt mondani hogy nem az eseted. Attól mert meleg vagy van szemed, meglátod azt ami szép. Ha van egy szép lány akkor megmondod hogy ő igen is szép, de a személyisége unszimpatikus.

Ezeket is, mint minden mást ki lehet játszani.

2021. jún. 8. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!