Mégis hogy nem érti faterom hogy azért nem szólok hozzá
mert egy szar szülő?
Figyelt kérdés
kisgyerekkorom óta terrorban tart, ha csúnyán néztem vagy rosszul válaszoltam vagy rossz jegyet kaptam vagy valami rosszat hallott rólam meg sem hallgatott azonnal megvert és eltiltott minden szórakozásomtól (éppen attól amit éppen akkor szerettem:gépezés, tévézés, lego stb...). Az embert utáltam amióta világ a világ egyszerűen gyomorgörcsöm volt amikor megláttam anyám meg nem tett semmit mert ő is félt tőle. most felnőttem, 190 cm 105 kg vagyok és a csávó fél tőlem, alig mer hozzám szólni csak a hátam mögött hallok olyanokat hogy milyen xar gyerek vagyok hogy nem beszélek az apámmal meg hogy biztos elmebeteg vagyok... valakinek van tapasztalata hasonló szülővel?
Nem mindenkit kell szeretni, de mindenkit tisztelni kell !
Nem kell hogy puszi pajtások legyetek ha meg mégis összefütok akkor alap komunikáció. Mert ha ezen kattogsz egyfojtábban akkor csak abban az árnyékban élsz ami gyerekorodban tortént. Probalj tovább lépni.
2021. jún. 7. 23:05
2/14 anonim válasza:
Nem értek egyet az 1 válaszolóval, nem jár mindenkinek a tisztelet, ha tiszteletet adsz akkor azt kapsz , ha nem akkor nem ... egy ilyen mérgező szülő semmit nem érdemel,az aki boxzsáknak nézi a gyerekét az nem szülő...kérdező, próbáld meg nem fel venni ezeket a pletykákat, vannak ilyen "emberek" akik a maguk fényezés érdekében mindenkit le hordanak, sajnos apad ilyen.
2021. jún. 7. 23:20
3/14 anonim válasza:
1- menj a fenébe a hülyeségeddel- méghogy mindenkit tisztelni... miért, ő tisztelte a gyerekét?? A tiszteletet ki kell vívni, nem alanyi jogon jár. Majd ha ugy viselkedik és lesz miért, akkor tisztelni fogja.
Kérdező ,óriási szerencséd van a méreteiddel. Ha 160 cm és 50 kiló lennél simán verne még mindig.Elkaphatnád a grabancát és szemtől szembe rákérdezhetnél, hogy miket is ugat rólad? És elmondhatnád, hogy miért nem beszélsz vele. Csak bátran!Élvezni fogod a rettegést a szemében.
2021. jún. 7. 23:24
4/14 anonim válasza:
Láttom az 1-es felfogásnál még sajnos nem tartunk.
2021. jún. 7. 23:28
5/14 anonim válasza:
Mondjuk az meg sem fordult a fejedben hogy az erősebb helyett okosabb lennél és esetleg siman egy kicsit probalsz normális lenni, nem azt mondom, hogy imádd körbe, de ha siman csak néha hozzaszolsz, nem fog a hatadmögött dumalni aztán mindenki happy
2021. jún. 7. 23:30
6/14 anonim válasza:
5-persze, még ő jópofizzon a szemétnek, aki terrorizálta kiskora óta. bravó.
2021. jún. 7. 23:32
7/14 anonim válasza:
Hol olvastál oylat hogy jopofizzon? Arról már nem tehetek hogy szöveget értelmezni nem tudsz, mert a végén pont ezt jeleztem, hogy nem kell körberajongania, de direktbe bunkozni sem, aztán mindenki nyerhet vele.
2021. jún. 7. 23:35
8/14 anonim válasza:
7- Kicsit fura, hogy szerinted még ő legyen az okosabb, meg a normális (ezzel alattomos módon azt sugallod, hogy most bután és abnormálisan viselkedik).Nem a kérdezővel van itt a probléma!!! Hanem az apjával. És azok után ,amit eltűrt, lenyelt évek óta, ideje lenne szembeszállni azzal a féreggel, főleg ,hogy a méretei miatt meg is tudja tenni.
2021. jún. 7. 23:43
9/14 anonim válasza:
Igen, azt mondom hogy legyen okosabb, mert neki is jobb lesz úgy ennyi, de ha igy jo neki, akkor maradjon totál csendben aztán hallgassa hogy mondja a háta mögött. Ennyit erről.
2021. jún. 7. 23:59
10/14 anonim válasza:
1-es vagyok
Minél tovább fogja ezt éltetni magában annál mérgezőbb. Sajnos a gyerekori traumák sokszor az ember egész életére kihatásal vannak, ezért jobb lenne ha tovább lépne.
Az idézetett amit le írtam, Popper Péter legismertebb magyar psychológusa szerette emlegetni. És szerintem tudta miert, mert igenis vannak ilyen nagyon nehéz dolgok ahol már a főszerep nem a multé és el kell döntenni hogy az leszek amivé neveltek vagy az aki igazábol vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!