Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, te engeditek a gyereke...

Szülők, te engeditek a gyereketeknek, hogy használja most a ventillátorát?

Figyelt kérdés

Tavaly vettetek nyárra a gyereknek egy ventillátort, amit végig használt szeptemberig. Most júniusban újra akarja használni, de nem engedi, mert

1: Nincs 30 fok a szobában, addig felesleges áramfogyasztás

2: Egy 20 ezres terméket nem lehet csak úgy kénye-kedve szerint használni. Addig pihenjen a termék, vigyázzunk rá, minnél tovább bírja használatlanul, hogy ne romoljon el.

3: Kattog. Nem tudjuk mitől, de néha kattog és megáll a forgásban, ezért lefixálva szeretné használni, hogy ne forogjon.

Ha meghallja, hogy bekapcsolja, akkor leüvölti torokból, hogy "JÓ, ELÉG, MÉREGDRÁGA VOLT A VENTILLÁTOR, NE HASZNÁLD MERT TÖNKREMEGY, NEM SZABAD HASZNÁLNI!!!".

Ti engednétek ilyenkor használni?

2021. jún. 6. 17:39
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
37%

Martinka Dunaújvárosban héderel jelenleg. én egy igazi tősgyökeres panelproli vagyok itt helyben, a vároban egyetlen lakóház alatt sincsen húsüzem és ezt biztosan álklítrhatom, lévénb 46 éve itt élek.

ergo vagy nem martinka az, vagy pedig kamuzik a martin, hogy sdzínezzen egy kicsit a történetein. Elve nincs is itt semmilyen hűsüzem, maximum hentes, ott meg nem rajzanak sehol sem a legyek. Sem a Békében (ahol álltása szeint él, egy korábbi kérdése alatt beismerete), sem másutt ami lakóházak alatt van, eleve az egész retkes vasműporos kócerájban 3 ilyen van (mármint, hogy lakóház alatt), a többi a piacon és hipermarketekben.

Lapozzunk kérem!

A gugli ad ki találatot, ha beírja valaki, például temrelői húsüzem, de az valójában mind hentes és egy ik körül sem rajzanak a legyek, vagy a lakók máe vasvillával elkergették volkna őket, mielőtt az önkori bezáratná.

2021. jún. 6. 18:38
 32/52 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy provokálja 31, azért badarságot ne írjunk. Az anyja provokálja Martinkát, hogy szóljon oda neki, mert anyuka retteg a lányától, mert már az a kategória, hogy vékony a cérna és ha elszakad, akkor a lány beleállítja mindenkibe a kést. Laurácska súlyosan számítógépfüggő, martinka írta hogy hajnali háromig gépezik már és hajnali háromkor is sikítva, torokszakadtából tombol ha aludni merik küldeni. Az provokáció, ha aludni küldené az anyja? Úgy, hogy laurácska 11 évesen még az anyjával alszik? Vagy az provokáció, hogy tanuljon? Martinka írásai szerint magától soha nem kezdene hozzá a tanuláshoz. 4-5 órás üvöltözések előzik meg a tanulást náluk, mert csak úgy megy tanulni a gyerek.
2021. jún. 6. 18:43
 33/52 anonim ***** válasza:
96%

32-es: [link]

Ide költöztek be.

2021. jún. 6. 18:44
 34/52 anonim ***** válasza:
100%

Azért én ezt a helyedben nem merném ilyen kategorikusan állítani, mert baromság!

A Dobó húsüzem, kis és nagykereskedés mond neked valamit?

[link]

Fórumozótársaim!

Soha nem szoktam ilyet mondani, de szerintem hagyni kellene a srácot, van baja elég!

2021. jún. 6. 18:50
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel engedném, ha lenne gyerekem, pláne ha emeleti vagy tetőtéri szobában lakik. Oda nem is kell kánikula, hogy túlforrósodjon a szoba.
2021. jún. 6. 18:54
 36/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy ventilátor közel sem fogyaszt annyi áramot mint egy klíma szóval a villanyszámlán nem nagyon látszana meg az meg,hogy ha nem használjuk nem romlik el,az meg nem megoldás,mert akkor mire lett véve? hogy a padon porosodjon,és majd ott romoljon el???
2021. jún. 6. 18:57
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

Add el és vegyél helyette egy olcsót. Azt nem kell félteni...

Sose értettem hogy aki ilyen fillérb@szó az minek vesz bármit is ha nem meri használni?

2021. jún. 6. 18:58
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Még ekkora butaságot nem hallottam..
2021. jún. 6. 19:01
 39/52 anonim ***** válasza:
91%
nem mond semmit a martinos leírásra mert már belefáradt hogy ő martin :D
2021. jún. 6. 19:13
 40/52 anonim ***** válasza:
67%

21

Ez nagyon jó, hogy milyen oknyomozó riportot folytattál, meg a belinkelt videók is, de nem rég még a gyerek egyetemre járt, és ő is meg apuka is folyamat írkált ki ide kérdéseket, hogy egymást hibáztassák, amiért nem megy a netes ruhaüzlet. És ez nem 1-2 éve volt, hanem pár hónapja.

Igazából lexarom a bizonyító videókat, ki hiszi el, hogy az apja, az anyja és a srác is mindig ugyanazokról a problémákról ugyanabban a stílusban dob ki ide kérdéseket? Szerintem ugyanaz írkálja mindet.

2021. jún. 6. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!