Szülők, te engeditek a gyereketeknek, hogy használja most a ventillátorát?
Tavaly vettetek nyárra a gyereknek egy ventillátort, amit végig használt szeptemberig. Most júniusban újra akarja használni, de nem engedi, mert
1: Nincs 30 fok a szobában, addig felesleges áramfogyasztás
2: Egy 20 ezres terméket nem lehet csak úgy kénye-kedve szerint használni. Addig pihenjen a termék, vigyázzunk rá, minnél tovább bírja használatlanul, hogy ne romoljon el.
3: Kattog. Nem tudjuk mitől, de néha kattog és megáll a forgásban, ezért lefixálva szeretné használni, hogy ne forogjon.
Ha meghallja, hogy bekapcsolja, akkor leüvölti torokból, hogy "JÓ, ELÉG, MÉREGDRÁGA VOLT A VENTILLÁTOR, NE HASZNÁLD MERT TÖNKREMEGY, NEM SZABAD HASZNÁLNI!!!".
Ti engednétek ilyenkor használni?
Martinka Dunaújvárosban héderel jelenleg. én egy igazi tősgyökeres panelproli vagyok itt helyben, a vároban egyetlen lakóház alatt sincsen húsüzem és ezt biztosan álklítrhatom, lévénb 46 éve itt élek.
ergo vagy nem martinka az, vagy pedig kamuzik a martin, hogy sdzínezzen egy kicsit a történetein. Elve nincs is itt semmilyen hűsüzem, maximum hentes, ott meg nem rajzanak sehol sem a legyek. Sem a Békében (ahol álltása szeint él, egy korábbi kérdése alatt beismerete), sem másutt ami lakóházak alatt van, eleve az egész retkes vasműporos kócerájban 3 ilyen van (mármint, hogy lakóház alatt), a többi a piacon és hipermarketekben.
Lapozzunk kérem!
A gugli ad ki találatot, ha beírja valaki, például temrelői húsüzem, de az valójában mind hentes és egy ik körül sem rajzanak a legyek, vagy a lakók máe vasvillával elkergették volkna őket, mielőtt az önkori bezáratná.
32-es: [link]
Ide költöztek be.
Azért én ezt a helyedben nem merném ilyen kategorikusan állítani, mert baromság!
A Dobó húsüzem, kis és nagykereskedés mond neked valamit?
Fórumozótársaim!
Soha nem szoktam ilyet mondani, de szerintem hagyni kellene a srácot, van baja elég!
Add el és vegyél helyette egy olcsót. Azt nem kell félteni...
Sose értettem hogy aki ilyen fillérb@szó az minek vesz bármit is ha nem meri használni?
21
Ez nagyon jó, hogy milyen oknyomozó riportot folytattál, meg a belinkelt videók is, de nem rég még a gyerek egyetemre járt, és ő is meg apuka is folyamat írkált ki ide kérdéseket, hogy egymást hibáztassák, amiért nem megy a netes ruhaüzlet. És ez nem 1-2 éve volt, hanem pár hónapja.
Igazából lexarom a bizonyító videókat, ki hiszi el, hogy az apja, az anyja és a srác is mindig ugyanazokról a problémákról ugyanabban a stílusban dob ki ide kérdéseket? Szerintem ugyanaz írkálja mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!