Mit reagálnál, ha a 18 lányod bemutatná a barátját, de a srác kicsit túl extrém lenne ránézésre?
Figyelt kérdés
Mármint tetkók, piercingek, feketével kihúzott szem, hosszabb haj, fekete körömlakk, számotokra fura öltözködés.2021. jún. 5. 23:43
11/15 anonim válasza:
A kinézete szinte teljesen mindegy, bánjon jól a lányommal és akkor jóban leszünk.
Annyi megkötés, hogy ne tiltott önkényuralmi jelkép legyen a homlokára tetoválva.
12/15 Metionin válasza:
Saját magamat elnézve egy szavam se lehetne :D
13/15 anonim válasza:
Tiniként én is átlagostól eltérően néztem ki, rokonaim utáltak. Aztán pár év múlva "kinőttem" átlagos külsőm van. Szóval nem érdekelne a lányom párjának a kinézete. Valószínűleg a lányom is extrémebb lenne, ha extrém srácot választ. Általában a stílus megtalálja a társat.
14/15 anonim válasza:
Párommal kocsmában ismerkedtünk meg, Punk, taraj stb.
Mégis együtt vagyunk 15 éve és egy előzékeny, kedves, humoros, szeretetrevaló ember.
Engem tituláltak már boszorkánynak a külsőm alapján.
Mégis a légynek sem tudnánk ártani.
Szánalmas a világ, hogy tényleg a kinézet a mérvadó.
Miközben a "normális" emberek vágnak pofákat és tesznek rosszindulatú megjegyzéseket.
Akkor ki is a jó ember?
15/15 anonim válasza:
Örülnék, hogy van szerelme. Hát még ha az egy önmagát ismerő stílusos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!