Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért törlődött az a kérdés...

Miért törlődött az a kérdés ahol egy anyuka kérdezte, hogy mennyire baj ha szól a lányának, hogy rosszat főz?

Figyelt kérdés
Épp ma tették fel és egy ideig érdeklődve olvastam a válaszokat sőt kommenteltem is bár szerintem is kamus volt de ettől függetlenül tökre valós eset is lehet. Én eltudnám képzelni amit leírt. Bár lehet sokan jelentették azért törlődött? Más hasonló kérdést viszont nem láttam így az nem lehet ok. Amúgy meddig maradt fennh a valaki figyelte esetleg? Mert én napközben eltűntem :D..Pedig megnéztem volna miket reagált amúgy csak egy darabig jutottam, hogy még ő akadt fenn hogy "nem érti mire kell válaszolni" meg a saját lányát cselédnek nézi hiába mondta hogy nem...

2021. jún. 3. 22:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Meglepően olvasom a kérdést, és a válaszokat! Én tettem fel azt a posztot. Egyáltalán nem volt kamu. Tanácsot kértem hogy hogyan kérjem meg a lányomat hogy ne mindig olyan ételeket főzzön amit tudja hogy kevésbé eszünk meg. A tegnapi esti vacsora elmondom, chillis bab volt, nem rossz étel, de meglepődött ma reggel mikor közöltem hogy akkor is csipett mikor kijött a reggeli szeánszomnál.

Tisztában vagyok azzal hogy maguknak föz, de jó szívvel ad nekünk is. Én csak azt kifogásolom hogy miket...

2021. jún. 4. 16:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
De primitív vagy. Akkor hazaérsz, és főzzél magadnak meg a férjednek annyit, hogy 2-3 napra elég legyen. Én anyám lennél, és ekkora tirpák lennél velem, egy falatot se kapnál.
2021. jún. 4. 16:12
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Miket? Teljesen hétköznapi ételeket.
2021. jún. 4. 16:12
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"A tegnapi esti vacsora elmondom, chillis bab volt, nem rossz étel, de meglepődött ma reggel mikor közöltem hogy akkor is csipett mikor kijött a reggeli szeánszomnál."

Ez a rendesen elkészített chilire jellemzö, teljesen természetes.

2021. jún. 4. 18:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Mit jelent a "kattintásvadász"?
2021. jún. 5. 06:29
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha maguknak főz és abból ad neked, akkro egyszerű a helyzet: Julika, nagyon aranyos vagy, hogy megkinalsz, mi ezeket nem szeretjük. Ha viszont majd valamikor rántott húst csinálsz, azt őrömmel fogadjuk.
2021. jún. 5. 07:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
15-ös: ha egy kérdést sokan megnyitnak - "rákattintanak" - akkor az oldal bevétele (reklámok) növekszik. Ezért, ami sok vitát és választ gerjeszt, azt megéri fennhagyni, amíg valamennyire is normális a helyzet.
2021. jún. 5. 07:54
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja értem köszi szépen!
2021. jún. 5. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!