Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért törlődött az a kérdés...

Miért törlődött az a kérdés ahol egy anyuka kérdezte, hogy mennyire baj ha szól a lányának, hogy rosszat főz?

Figyelt kérdés
Épp ma tették fel és egy ideig érdeklődve olvastam a válaszokat sőt kommenteltem is bár szerintem is kamus volt de ettől függetlenül tökre valós eset is lehet. Én eltudnám képzelni amit leírt. Bár lehet sokan jelentették azért törlődött? Más hasonló kérdést viszont nem láttam így az nem lehet ok. Amúgy meddig maradt fennh a valaki figyelte esetleg? Mert én napközben eltűntem :D..Pedig megnéztem volna miket reagált amúgy csak egy darabig jutottam, hogy még ő akadt fenn hogy "nem érti mire kell válaszolni" meg a saját lányát cselédnek nézi hiába mondta hogy nem...

2021. jún. 3. 22:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Nekem is töröltek kérdést amit nem értettem miért
2021. jún. 3. 22:16
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Vagy már többször tett fel hasonlót pl, azt látják modik.
2021. jún. 3. 22:25
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Sok olyan van, aki különbözö kamu-sztorikat ír ki, egyszer fiatal gyerek, egyszer családanya, máskor meg halálos beteg, stb - és ezeket a felhasználókat meg az ilyen kérdéseket törlik.
2021. jún. 3. 22:31
 4/18 anonim ***** válasza:
95%
Nekem meg valamiért törölték egy válaszom (nem volt vele semmi gond,szerintem senki nem jelentette) és ugye ilyenkor ki szokta írninaz oldal, hogy törölték. Semmi ilyesmi üzenet nem jött…. Ma nagyon furin viselkedik nálam az oldal..
2021. jún. 3. 22:33
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert kb biztosan kamu volt.
2021. jún. 4. 07:25
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert ordas kamu volt. Lehetett volna igazi, de amiket írt konkrétan, abból lejött, h csak hergelés.
2021. jún. 4. 09:57
 7/18 anonim ***** válasza:
19%

Jaj, hagyjuk már, a szóköznélküli kérdéseit sosem törlik, ilyen csipcsup, értelmes kérdéseket meg igen.

Moderálás= ami kattintásvadász, az marad, ami nem, azt töröljük.

2021. jún. 4. 10:34
 8/18 anonim ***** válasza:
83%

Kattintásvadász volt, mert én amikor utoljára láttam 45 körül volt a válaszok száma. Azért törölhették, mert nyilvánvalóan kitaláció volt.

Magyarországon senki ne nevezze a rizsköretet, paprikás csirkét és hasonlókat extrém kajának.

2021. jún. 4. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
31%
Vagy mégsem kamu volt és írt a kérdező levelet a modiknak, hogy töröljék a kérdést.
2021. jún. 4. 11:51
 10/18 anonim ***** válasza:
86%

Az akkor még nagyobb gáz. A lánya felnőtt nő, önálló háztartást vezet a kérdező elmondása szerint. Nem volt teljesen egyértelmű, de a szavaiból úgy lehetett kivenni, hogy nem neki főz furcsákat, hanem saját magának. Ez sem lehetne gond. De az, hogy ő a krumplit szereti, a lánya (saját magának és gondolom a párjának, gyerekének) más köretet készít.

A felsorolt, kifogásolt ételek a magyar háztartásokban teljesen megszokottak voltak.

2021. jún. 4. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!