Beoltattam magam, de lehet nem kellett volna?
A szüleim nagyon oltásellenesek, azt hiszik aki be van oltva pont az fog fertvőzni és a közelükben lévők meghalnak.. És azt mondták, hogy ha be merném oltatni magam akkor ne menjek a közelükbe.
Pár napja regisztráltam az oltásra és ma megkaptam, de úgy hogy a hozzájárulásos papírt én írtam alá anya nevével..
Tudom hogy nem kellett volna ezt tennem és már nagyon bánom, de nem tudom mit tegyek ha ez kiderül... :/
Az igazolványt se tudom hogy hogy oldjam meg, mert ha ide küldik a lakhelyünkre akkor anyáék rájönnek és kidobnak itthonról...
Tanácsok?
(17/l)
42
oké, de ez talán elnézhető neki a rendkívül agresszív kampány miatt, amit a kormány folytat... itt lassan már azt is elhiszik, hogy ha négykézláb mész vásárolni, akkor védve vagy, csak lényeg, hogy az operett törzs jó sokszor mondja ... sajnos ide jutottunk a hülyítésekkel, gondolkodásra teljesen képtelen emberekké váltak sokan olyanok is, akik pedig elvileg értelmesek.
a józan észnek itt már rég nincs semmi szerepe. ha Cilike megmondta, akkor az meg van mondva és pont, nem kellenek észérvek.
Igaz,nálunk a kollégáknál 99%-ban az a válasz h azért oltatták be magukat h "hát különben h megyünk a gyerekekkel nyaralni?"
Tojnak ők a kovidra ,strand kell nekik meg lángos és ezért oltatnak...
Megprobalok a kérdésre válaszolni.
Ha mákod van, te fogadod a postást, esetleg le is paktálhatsz vele előre.
Nem, ne mondd el a szüleidnek, hogy beoltottak. Annyit mondj, hogy beregisztráltál, de már rohadtul megbántad, és kezd el az oltásellenes dumát hinteni, hogy nyomatékot adj, hogy tényleg igazuk van. Majd ha megjön a kártya, csodálkozz rá.
Nagyon sok embernek leküldték tévedésből a kártyát regisztráció után.
Miután rácsodálkoztál a kártyára, kérd meg őket, hogy ez még jól is jöhet neked, ne szóljanak senkinek,legalább tudsz strandra menni..
Nem szép dolog hazudni a szüleidnek, de vannak helyzetek, amikor a béke kedvéért muszáj. Aki ezt tagadja, álszent. Mindannyian tettünk már ilyet.
45/N
Ajánlom figyelmedbe ezt a videót:
A szüleid álláspontján nem fog változtatni, de te legalább megérted, hogy miért ilyenek.
Off: A Pfizernél már márciusban előre tudtam,hogy a menstruáció hamarabb fog megjönni jó eséllyel. Ez nem új hír már korábban megírták,köztudott hogy a nők nagy részénél ezt okozza,sőt a másodiknál is hamarabb jött meg. De előfordulhat erősebb vérzés is vagy késés bár az ritkább.
Kérdező figyeld a postást ha tudod és így nem kerül a kezükbe,bár én inkább elmondanám kidobni nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!