Van itt olyan szülő, aki ki meri mondani, hogy neki nem szimpatikus a saját (18 év alatti) gyereke? Gyerekként érezte valaki, hogy ő valószínűleg nem szimpatikus a szüleinek?
Volt olyan, hogy úgy éreztem, hogy anyám rossz embernek tart és ezért nem szeret, pedig csak alsó tagozatos voltam...
Pedig kb jól kijövök a szüleimmel, apám kissé elmebeteg sokszor, de anyám viselkedésével is vannak gondok, aztán meg csodálkoznak, hogy velem is vannak bajok...
Nem akarok gyereket, nagyon félek, hogy ez az undorító mintázat belőlem is előtör, mint amit a szüleimtől kaptam.
Már most olyan undorító a személyiségem, hogy néha jobb lenne meghalni, mert úgy viselkedem, mint ők.
Nem akarom tönkretenni egy másik gyerek életét, így inkább lemondok egy sajátról, pedig amúgy szerettem volna gyereket.
Amikor gyerekként kezdtem olyan lenni, mint ők, akkor éreztem hogy nem szeretnek és csalódtak bennem.
12es, senki sem tökéletes! Kis lépésekkel el lehet érni, hogy változtass a viselkedéseden. Írj listát is akár, jegyezd fel a rossz videlkedési módodat és a jókat is. Írd fel, miken szeretnél változtatni és lehet hibázni fogsz nem egyszer, nem kétszer, de ha törekszel már az is ezerszer jobb, mintha nem tennél semmit.
Könyvtárban sok könyv van, ami segíthet, de neten is, youtubeon is találsz rengeteg segítséget (persze a fizetőseket hagyd ki). Ne atökéletességre hajts, hanem a jobbra.
#13, 14
Köszönöm, kedvesek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!