Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha nagyon...

Mit csináljak ha nagyon rosszul vagyok? Mit mondjak a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Délután a barátnőimmel, haverokkal buliztunk és ittunk is, mindig szoktam inni velük sosincs semmi bajom. Most olyan fura érzésem van mintha szívtam volna valamit. Tudom milyen érzés 1x már próbáltam erről nem tudnak a szüleim.

Nem vagyok jól, szédülök, fáj a fejem.

18l

2021. máj. 31. 22:16
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Hát mondjuk azt mondd nekik, amit itt leírtál. Amiről nem tudnak, arról egyelőre ne szólj, ha úgy gondolod, hogy balhéznának miatta.
2021. máj. 31. 22:17
 2/20 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
100%
Mennyit ittál, mennyi idő alatt és mikor ittál utoljára?
2021. máj. 31. 22:27
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit ittál? Rossz bor is okozhat ilyet.
2021. máj. 31. 22:29
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kerult idegen anyag a piadba?
2021. máj. 31. 22:34
 5/20 A kérdező kommentje:
16-tól kb 19-ig 3 pohár bor és utána már gyorsabban többet 21 után jöttem haza.
2021. máj. 31. 22:36
 6/20 anonim ***** válasza:
72%
mondjuk ne kamuzz. Mert ha hazudozol, tök fölösleges vizsgátoknak is kitehetnek. Ha olyan nagylány vagy hogy drogozol, meg szarrá iszod magad, igazat mondani is legyen bátorságod hogy ne fussanak fölösleges köröket a szüleid meg a dokik. És jó lenne ha szólnál nekik, mert benne van a pakliban hogy metil alkoholos szart ittál. A tünetek stimmelnek, és a metil-alkohol mérgezés ku.rvára nem játék.
2021. máj. 31. 22:36
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
2021. máj. 31. 22:37
 8/20 anonim ***** válasza:
16%
Egyelőre ne szólj, aludj egy nagyot, reggelre hátha jobban leszel.
2021. máj. 31. 22:51
 9/20 A kérdező kommentje:
Nem tudok elaludni pedig álmos vagyok😓
2021. máj. 31. 23:00
 10/20 anonim ***** válasza:
83%

Többet ittál, mint amihez szokva vagy?

Volt idegen a társaságotokban? Hagytad őrizetlenül a poharadat?

Nem lehet megállapítani, hogy csak sima túlivás vagy drog került a szervezetedbe. Az előbbit kialszod, az utóbbi ismeretlen veszélyekkel jár. Ha még rosszabbul leszel, akkor mentőt kell hívni. Esetleg hívd fel az orvosi ügyeletet, hátha tudnak szakszerű tisztázó kérdéseket feltenni ill. tanácsot adni.

2021. máj. 31. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!