Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert nem köszöni meg ha...

Miert nem köszöni meg ha valamit segítek?

Figyelt kérdés
Ha akárkinek felveszem a tollát a suliban mert hozzám van közel azt megköszönik vagy ha a boltban egy öreg néninek kinyitom az ajtót de apám egy köszönést sem mond ha segítek neki ma is betonoztunk reggeltől-estig és még megse köszönte
2021. máj. 29. 21:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Persze a szűlő akarta a gyereket,de ha egy taknyos gyerek elvárja ,hogy a szűlő a seggét kinyalja és mindent megköszönjön neki,akkor a gyerek király vagy mi a here? A szűlő látástól vakulásig dolgozik a gyerekért és még a gyereknek áll feljebb ha a szűlő nem nyög neki oda egy köszönömöt? Azért ne a nyúl vigye már a puskát,vajon ő megköszöni ha bulikázni megy és a szűlő ad neki pénzt,vagy ez is természetes dolog hogy pénzelje a gyereket ??
2021. máj. 31. 06:42
 12/28 anonim ***** válasza:

11-ha jól neveli a szülő a gyerekét, soha nem lesznek vele olyan problémái, amiket írtál.

1. miért kell taknyosnaozni a gyereket?

2.a gyerek seggétnem kell kinyalni, hanem szeretni kell és szeretetből megtenni érte dolgokat.

3.még jó, hogy a szülő dolgozik a gyerekért(talán fordítva szeretnéd?)ő vállalta, kötelessége eltartani.

4.a szülő mondjon köszönetet a gyereknek, ha az segít, még egy idegennek is megköszönné, akkor a gyerekének miért nem? Nemfeljebbvalója a gyereknek, nem esik le a koronája, ha megköszön valamit.

5. igen, teljesen természetes, hogy pénzt ad a gyereknek. Ki a fene adna, talán a szomszéd? A szülő fizeti a gyerek költségeit.

-A te hozzáállásoddal nem kell gyereket vállalni.

-A gyereknek gyereknek jobb életet akar a normális szülő a sajátjánál és önként és dalolva tesz is ezért.Pusztán szeretetből.

-A nevelésben pedig ajánlott partnerként kezelni kiskora óta- így remek kapcsolat alakulhat ki közöttük.

2021. máj. 31. 07:29
 13/28 anonim ***** válasza:
De van gyerekem , és saját erőből ért el sok mindent, arra tanítottam mindig is,hogy ne elvárja a dolgokat,minden oda visza alapon van, elvártam tőle ,hogy segítsen igen ,mert szerintem elvárhatom,de viszont ha valamit nem köszöntem meg neki nem sértődött meg és hisztizet, mert tudta hogy hálás vagyok érte ,még ha nem is mondom. Nyaranta dolgozott suli mellett,mert tisztában volt vele,hogy mint egyedül álló anya abból a kevés minimálbérből nem lehet mindent megvenni ,nem várta el hogy fedezem a bulijait, nem kért el 10en ezreket,amikor tudtam adtam neki pénzt, de soha nem pqnaszkodott semmiért. Tehát ha egy szűlő valamit nem köszön meg az nem azért van mert nem hálás, csak úgy van vele ,hogy biztos tudod hogy hálás neked, de nem elég ha mutatja feléd még mondja is ki?
2021. máj. 31. 07:45
 14/28 anonim ***** válasza:

Miért ne mondaná ki? Kiszakad a níelved? Egy idegennek is megköszönném, nemhogy a gyerekemnek. Ez megalázó neked? Ha annak érzed, nálad van a baj.

Az, hogy mennyire szeret, az meg majd kiderül életed végén .

2021. máj. 31. 07:51
 15/28 anonim ***** válasza:
níelved- nyelved
2021. máj. 31. 07:51
 16/28 anonim ***** válasza:
Ha minden egyes dolgot megköszönnénk akkor naponta 100xor kimondhatnánk hogy köszönöm.........
2021. máj. 31. 08:04
 17/28 anonim ***** válasza:
és az miért lenne probléma??? Ha egy idegennek megtennéd(gondolom vagy annyira jólnevelt) akkoa gyerekednek pláne tedd meg. Nagyon fogja értékelni.
2021. máj. 31. 08:08
 18/28 anonim ***** válasza:
Kérem-köszönöm alapszavak. Nekem így tanították.
2021. máj. 31. 08:43
 19/28 anonim ***** válasza:
18- egyeseknél ez a gyerekükre nem vonatkozik, ugy látom. Baromi jó kapcsolatuk lehet.. Olyan, mintha derogálna neki megköszönni bármit is a gyerekének.Mintha valami szolga / rabszolga lenne a gyerek. Ja és a kedvencem: biztos tudja a gyerek ilyenkor, hogy hálás neki a szülő a segítségért, minek azt kimondani ????? Hát nem gondolatolvasó a gyerek, és jól esne neki hallani is azt a köszönömöt.
2021. máj. 31. 09:16
 20/28 anonim ***** válasza:
Majd a szülő is gondoljon erre öreg korában: nem látogat,nem keres a gyerek, felém se néz!! De sokat gondol rád .
2021. máj. 31. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!