Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak én utálom ha anyukám...

Csak én utálom ha anyukám túrkál a cuccaim között?

Figyelt kérdés
Fogja magát, bejön és elkezd kérdezgetni hogy ez mi meg túrkál. Nincs semmi takargatni valóm, de nagyon zavar hiszen én nem szoktam az ő cuccai között kutakodni
2021. máj. 23. 19:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
99%
Hát kezdd el. Bemész, kinyitod a szekrényét, kiemelgetsz dolgokat, és kérdezel, hogy ez meg az micsoda.
2021. máj. 23. 19:49
 2/12 anonim ***** válasza:
98%

minden gyerek utálja

de biztos lehetsz benne hogy akkor is bemegy amikor nem vagy otthon

2021. máj. 23. 19:58
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki utálja, de nagyon nem tudsz vele mit kezdeni.. hiába mondanád, hogy ne, akkor is csinálni fogja :D
2021. máj. 23. 20:31
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
Tegyél szart a ruháid közé, hadd nyúljon bele.
2021. máj. 23. 21:23
 5/12 anonim ***** válasza:
49%

Világhírű brit tudósok felfedezték, hogy az ajtót be lehet zárni.

Meg gondolom anyádat sem tanították meg a kopogásra...

2021. máj. 23. 21:59
 6/12 anonim ***** válasza:
42%
Az enyém is turkált,én is utáltam,sokat veszekedtünk emiatt. Ma már nem teszi,én pedig összetenném a kezem,sőt az összes cuccom odaadám ha újra belépne az ajtón és kérdezgetne.
2021. máj. 24. 06:32
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ha valaki ajtót zárt volna, a nagyi feltörte volna, hogy az ő házában ő bejáratos mindenüvé, előle nem szabad zárni. Volt, hogy vendégei jöttek, és az én szobámban fogadta őket, mikor hazaértem a melóból, teli hamutál fogadott az ágyam mellett (nem dohányzunk). Nem volt beágyazva az ágyam, kérdeztem, mért hozzám hozta be a vendégeit, a nagyi azt felelte, hogy lássák, mennyire rendetlen vagyok, hogy nem ágyazok be. Már elhunyt, és egy cseppet sem hiányzik ezek miatt a dolgai miatt. Jó dolgai nem voltak, csak ilyenek.
2021. máj. 24. 13:56
 8/12 A kérdező kommentje:
5# ha bezárom az ajtót elkezd hisztizni
2021. máj. 24. 14:25
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Na, erről beszélek.
2021. máj. 24. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, más hogy van vele, de én nem utálom, hogy anyukád túrkál a cuccaid között.
2021. máj. 24. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!