Hogyan kezeljem ezt?
Édesanyámmal sosem volt jó a viszonyunk és ezt nővérem is nehezítette. Kezdem az elején.
10 évig nem ismertem a nővéremet, aztán a pénz miatt “visszajött” a családba. Mióta eszemet tudom, megy a hasonlítgatás, hogy én még annyira sem vagyok képes, mint nővérem..
Elkezdtem tetoválni, nővérem rá egy évre elkezdett sminktetoválni. Hogy mennyire király, hogy nővérem tetovál. Ez meg mennyire gusztustalan, hogy én tetoválok (neki is van sima tetoválása is). Szerinte én elbasztam az életem, mert nem aszerint élem az életem, ahogy ő szeretné. Ezt hogyan kezeljem? Sajnos normálisan nem lehet vele beszélni, mert azonnal kiabál (már többször próbáltam).🤷🏻♀️ 21/L
Költözz el, tíltás mindenhonnan, ha kell távolság tartási, és kész.
Ha én mérgezett vagyok, a testem hányik. Kiadja magából a mérget, vagy eltávolodik tőle. Te miért alarsz beszélni a mérgeddel? Ostobaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!