Érzem, hogy a gyerekemmel nem stimmel valami. Mit tegyek?
1. Közöd mi hozzá?
2. Ha van is valami, biztos nem ok nélkül nem mondja el neked.
Es honnan veszed hogy pont egy apja korabeli szeretoje van?
Vagy elkezdtel mar kutakodni, vagy kamu a kerdes ezzel a klisevel.
Ugy btw sok kozod nincs hozza.
4-es: valaki látta a lányt egy férfivel beszélgetni, ennyi az egész, amire a kérdezö egész történetet kitalált.
Ez NEM OK arra, hogy beleköltsön mindenfélét és emiatt be akarjon keverni az életébe!
EZ NEM AZ, ami egy anya részéröl normális viselkedés, hanem tipikusan a sz-keverés!
Szerintem annyit tehetsz, hogy a legközelebbi beszélgetésnél megmondod, hogy úgy érzed - lehet rosszul-hogy kicsit el van varázsolva, nyomja valami a lelkét, emiatt aggódsz- és ha bármilyen gondja van, te ott vagy, leszel neki és bármit nyugodtan elmondhat anélkül, hogy ítélkeznél. Számíthat rád.
Ha támogató, a jövőben tényleg nem itelkező szülő vagy akkor el fogja mondani, ha tenyleg van valami.
Kitartást kivanok, biztos nagyon aggódsz, bizz benne, hogy helyesen cselekszik.
Egyszer engem is látott anyám egy idősebb férfivel beszélgetni, elég bizalmasnak tűnt neki a viszonyunk. Rá is kérdezett. Mondtam neki, hogy ez az általános iskolai osztályfőnököm volt. Anyám alig hitte el, hogy lehet, hogy a tanár így megöregedett...
Tényleg jó a kapcsolatunk, ballagás után az egész osztállyal össze is tegeződött. Na de amit anyám a távolból látott: emberünk megfogta a hajamat azzal a szöveggel, hogy "hogy nézel ki?! Hogy lehet ilyen színre festeni a hajadat? Pedig milyen értelmes voltál gyerekkorodban...", mire én megsimogattam a feje tetejét, és azt válaszoltam, hogy "csak írigykedsz, mert neked nincs is hajad".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!