Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek ha elutasítaná a...

Mit tennétek ha elutasítaná a multikultúrát a gyereketek?

Figyelt kérdés

Azon gondolkodom, hogy gyereket vállalunk. De félek, hogy jobber lesz és se a multikultúrát sem más vallását nem fogja elfogadni. Addigra nem lesz fidesz , de mi van ha valami right mozgalom tagja akar lenni? Ti hogyan oldjátok meg, hogy ne legyen? Arra gondoltunk,hogy meleg pár vagy legalábbis meleg ember lenne a bébiszittere amíg dolgozunk járatnánk rendesen közösségbe, sokat utaznánk. Így nem lesz gond?

Anonim oldal, írjon olyan akinek félresikerült a nevelés, kérem!

2021. máj. 17. 10:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Ha kinő az agya a gyereknek, nem lesz liberális. A kérdésed alapján, ha a te szellemi képességeidet örökli, ettől nem kell tartani. Valószínűleg jól kijöttök majd.
2021. máj. 17. 12:41
 12/23 anonim ***** válasza:
56%

Örülnék neki.

Hogy ez a vélemény milyen gyakoris alapelvet sért, nem tudom.

2021. máj. 17. 13:01
 13/23 anonim ***** válasza:
32%

Már most hatalmas előrelépés van az elfogadásban. Mire lesz gyerek, megnő, addigra már meleg főszereplős meséket is fognak gyártani.

Nyomatni se kéne.

2021. máj. 17. 14:07
 14/23 anonim ***** válasza:
10%
#13 ebben reménykedek én is
2021. máj. 17. 14:09
 15/23 anonim ***** válasza:
17%
Legyenek olyan helyek a világon, ahol liberáliskodás van és olyan helyek is, ahol nem. És mindenki élhessen ott nyugalomban, amelyikben szeretne.
2021. máj. 17. 14:23
 16/23 anonim ***** válasza:
79%

Ez a hozzáállás semmivel nem jobb, mint a mostani militáns fideszesek viselkedése, akik a saját gyerekükkel se állnak szóba, ha az nem fideszes.

Szerintem gondold át egy kicsit a családhoz való hozzáállásodat. Ki kell ábrándítsalak, serdülőkorban több, mint valószínű, hogy pontosan a te politikai preferenciáddal tök ellentétes csoporthoz húz majd a gyereked, akárhogy nevelted, és ez így természetes, az érzelmi leválás része, hogy eltávolodik a serdülő a családtól. Gimis koromban én is nagy jobbikos rocker voltam, mert a közeli családom meg full balos. Mondjuk nálunk nem volt ebből hiszti, mert a politika nem határozza meg az életünket, a tágabb családban kb minden politikai párt szimpatizánsa megtalálható, mégis le tudunk ülni egy asztalhoz anélkül, hogy bárki elbacná a hangulatot a politikai szektásságával.

Ha azt gondolod, hogy a gyereked rossz ember lesz attól, hogy jobboldali lesz a gondolkodása bizonyos kérdésekben, akkor nagy bajok vannak a fejedben.

2021. máj. 17. 16:33
 17/23 anonim ***** válasza:
59%

Ez a multikultúra Amerikában sem működik, mert miről is szól:

FOGADDJ EL, kit érdekel, hogy te tolaerálod az nem elég KÖTELES vagy elfogadni engem, bezzeg én( a meleg, transznemű, leszbi stb.) nem vagyok köteles ugyanezt megtenni, mert én más vagyok.

És tényleg ez megy itt Amerikában, a Fhér,heterónak konkrétan már nem lehet véleménye, mert ezért még ki is rúghatják, míg a meleg simán trágár szavakkal illethet és épp hogy csak érdemrendet nem kap amiért egy "hős" mert meri vállalni magát:S

Erősen túl van ez tolva és nem értem miért KELL elfogadni a másikat, miért nem elég a sima toleráció és miért nem alap, hogy akkor a másiknak is el kéne fogadni az én hozzáállásomat. Itt Amerikában nagyon átlendültünk a ló túloldalára és kezd álszent lenni az egész.

2021. máj. 17. 21:20
 18/23 anonim ***** válasza:
75%

"nem értem miért KELL elfogadni a másikat, miért nem elég a sima toleráció"

a kettő között nem sok különbség van

2021. máj. 18. 09:17
 19/23 anonim ***** válasza:
18%

18. Ami különbség van a kettő között, az itt tökéletesen el van magyarázva pár percben egy híresebb ember által:

https://www.youtube.com/watch?v=rTiBdlIiUKQ

2021. máj. 18. 09:20
 20/23 anonim ***** válasza:
31%

18-as:

Mert az elfogadás az, hogy én teljesen egyetértek a másik hozzáállásával/nézetével stb., míg a tolerancia esetén csak tiszteletben tartom teszem azt, hogy pl. transznemű,de attól még belül abszolúte nem értek egyet bizonyos dolgokkal,de ezt nem mondom a képébe. Más szóval az elfogadásnál meg értem és teljesen elfogadom a másikat, míg tolerancia esetén csak udvarias vagyok és nem mondom ki a véleményem, hanem azt magamban tartom.

Ennek pedig fordítva is működnie kéne, hogy még ha a meleg nem is fogadja el, hogy én nem feltétlenül vagyok oda a témáért,de tiszteletben tartja, ha más az álláspontom. Viszont manapság ez úgy működik, hogy a meleg/transzi és társai hőböröghetnek bármin amit a heteró csak épp hogy megemlít és nem tetszését fejezi ki, míg a heteró még akkor is le van szólva, ha a meleg pár teszem azt közösül egy nyilvános helyen.

2021. máj. 18. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!