Szerintetek jogos a felháborodásom?
Mi családunk elég nagy, egy házban lakunk 6-an. A nagymamám, a nagybátyám(ők anyukám rokonai), anyukám, apukám a tesóm meg én. Nekem ugye van 4 macskám akiket szépen nevelek és gondozók. Tesómnak most volt a születésnapja és elmentek apuval sétálni, hazafelé már egy kutyával jöttek. Nem mentett kutya hanem odaadták nekik. Ez nálunk már többször volt vita, volt is kutyánk de akkor az én macskáim voltak "bezárva" a szobámba, persze ha akartak akkor kimehettek az udvarra is de a lakásban leginkább a kutya volt. Most ezt a kutyát úgy állította be apám hogy kinti lesz.Természetesen kifejezettem nem tetszésemet a kutya iránt de mondtam oké. Erre nekiállt a lakásban szaladgálni és kergetni a macskákat. Szóltam szépen hogy vigyék ki mert kinti kutya legyen kint, erre az volt a válasz hogy esik az eső még megázik. Most meg behozták aludni... Anyám egész nap mondta a magáét hogy nem kell de azért be hozza aludni. A mamám meg a nagybátyám is ki van akadva és mondták hogy nem kell kutya mert nem kell. A kérdésem az lenne hogy szerintetek jogos e a felháborodásom vagy én csinálok nagy ügyet belőle?
25/l
Miért kellett volna veled az apádnak megbeszélnie? Szerinted öcséddel külön leült, hogy lehet-e macskád?
A nagymamával illet volna megbeszélnie, az tény.
Mindegy, hogy te mit mondasz, a tulajdonos első reakciója "nem volt fényes", de beletörődött a kutyába. Az, hogy milyen feltételekkel, engedményekkel, és ki mennyire tartja be, az ő dolguk.
Mindig meglepődöm Nő létemre, hogy milyen ostoba nők vannak....
Hogy vagytok ti életben??
Tessék önállósodni
Rá férne a személyiségedre is...
Szerintem egy családban illik megbeszélni a dolgokat, mivel én is ide adom a pénzem jó részét nekem is van némi jogom. De legyen igazad engem nem kell megkérdezni róla. De mivel a mamámé a ház neki azért van joga tudni ezt azt szerintem. De nem szóltak neki arról sem hogy behozzák a kutyát...
A másik fele pedig az hogy tesóm is meg lett kérdezve macskáknál, hiába 8 éves akkor is meg lett kérdezve hogy szeretne e, nem e zavarná stb.
"...mivel hatan lakunk itt így nem az van amit csak az egyik akar."
Hat pont ez a lenyeg.
Amugy nincs igazad. Valoszinuleg azert nem szoltak, mert tudtak, hogy reszedrol hevesen tiltakozasba fognak utkozni! Te mas helyzetben voltal a macskaidat illetoen, mert akkor nem volt kutya.
A tesodnak is joga van sajat kedvencre. Beszeld meg vele, hogy foglalkozzon sokat a kutyaval es tanitsa meg, hogy ne zavarassza a macskaidat! A kutya okos es rendkivul tanulekony allat. Ha latja, hogy tamadni akar, akkor azon nyomban le kell allitani es hatarozottan elbeszelgetni vele.
Tok mindegy, hogy kie a haz, ha egy csalad osztozik rajta! Ha mindenkinek hozzad kell alkalmazkodnia, akkor az mar egy into jel arra, hogy ideje elkoltozni.
25 évesen nem bsznám otthon a rezet, pláne nem akarnék dirigálni.
Imádom az állatokat, állatokat tartunk, nekünk is van macska, nem is 1. Nekem is volt benti macskám, de az akkor nem mehetett ki. Egy kinti benti macska gusztustalan, még rendszeres féregtelenítés mellett is. 4 macska meg lakásban tartva.. Eltudom képzelni milyen oroszlánszag van..
Ha öreganyádnak nem tetszik a kutya majd ő elmondja.
Igazából Te azt várod, hogy mindenki hozzád meg a 4 macskádhoz alkalmazkodjon.
Hányok az ilyen emberektől mint te 🤮
Nehogy már csak te tarthass állatot.
25 évesen amúgy is illene már külön élni...nem csak a szülők milyensége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!