A szüleim folyton ellenőrizgetnek.. Ez normális?
23/N vagyok. Miután elköltöztem a páromhoz azóta folyton (minden nap kb 3x ) feljönnek hogy én mit csinálok és ha dolgozok akkor is simán eljön anyám a munkahelyemre hogy menjek haza. Őszintén még dolgozni sem hagy.. és ha meg kérdezem tőle hogy miért jönnek (csak pár napja kezdett zavarni) akkor a válasz:
Hát még a lányomat sem láthatom?
Közben a tesómhoz nem megy fel és be sem engedi a lakásába.
(Kb 1 éve még velem nem állt szóba most meg a tesómmal, fene tudja miért)
Páromat is zavarja már ami nálunk megy.
19- el egyetertek, mondja meg neki a muszakvezeto vagy valaki hogy munkaidoben nem lehet beszelgetni az alkalmazottakkal.
Ha csengetnek ne engedd fel.
Nem normális. Valamiért nehezen szakad el tőled. De már meg kellett volna történténjen 15, de legkésőbb 18 évesen.
Meg kell beszélni. Lehet újra és újra. Mond neki nyugodtan, hogy külön életed van. Nagyon szereted, de van párod akivel élsz stb. És igen mond a szemébe azt is amit nem akar hallani. Nem bántóan.
Van remény
Munkahelyedre be megy akkor közlöd hogy nem érsz rá és csinálod közbe dolgod tovább
A lakásokba meg nem engeded be .
Mit tegyél? Ordítsd le a fejét és ne engedd be.
A párod meg marha türelmes, mert a helyében a harmadik alkalom után elküldtem volna anyukádat a fenébe.
"eljön anyám a munkahelyemre hogy menjek haza"
De ezt hogy gondolja? Lehet, tényleg baj van a toronyban neki.
29: ezt én sem értettem kristálytisztán...
Odamegy az anyja mondjuk délben, és a munkaidő közepén haza akarja cibálni a kérdezőt...????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!