Nagy sürgős, nem tudom mit tegyek, kérem, aki tud az segítsen! Mit tegyek?
18 éves fiú vagyok, Ukrajnából. Van egy barátnőm, aki Magyarországon él, így ritkán szoktunk találkozni, főleg a koronavírus miatt. Megbeszéltük a barátnőmmel, hogy gyakrabban fogunk találkozni, de a szüleim bele szólnak mindenbe.
Szerettem volna a barátnőmmel diákmunkára menni, de a szüleim egyszerűen hülyének néznek, nem engednek a barátnőmhöz... Azt állítják én hülye vagyok, nem értek semmihez, és hogy az iskolát sem hagyhatom, mivel az én sulimban normális oktatás van, azaz fizikai jelenléttel. Azt mondtam mindent be pótolok, de a szüleim ezt sem értik meg, úgy érzem elnyomnak, nem számít hogy én mit szeretnék.
Most úgy van, hogy 18-án mennek hozzá, a barátnőm szülei várnak, mindent megcsináltak, főznek meg takarítanak, aztán mikor ezt megtudták, a barátnőm elmondta, hogy csalódtak a szüleimben, azt hitték normálisak és komolyak, ők meg mindent elintéznek, ha úgy van értem is jönnek, erre az én szüleim még csak játszadoznak velük, hülyét csinálnak az emberből, mint ahogy belőlem is ,és úgy érzem mintha a szüleim nem akarnák hogy együtt legyek a barátnőmmel...
A barátnőm édesanyja pedig azt mondta, hogyha most nem fogok menni, beszélni fog az én szüleimmel ,hogy ez így tovább nem mehet,mert a barátnőm kaphat egy idegösszeroppanást, mert ez már nem az első eset hogy ezt csinálják, én pedig nem akarom a barátnőmet elveszíteni, nagyon szeretem
De egyszerűen nagyon magam alatt vagyok, nem tudom mit csináljak, félek attól hogy a szüleim elszakítanak tőle örökre...
Szüleim azt mondták nem bánják, menjek, de akkor soha többet nem jöhetek vissza haza
Hogy oldjam ezt meg?
Szerintetek az ilyen szülőtől el kell szakadni?
Mivel édesapám kuldolfon dolgozik, ezért úgy van, hogy én vagyok helyette itthon, én csinálok mindent, mivel én vagyok a férfi a háznál. És azért is nem engednek, mivel édesanyámnak probléma van az egészségével, ezt megértem
De ha édesapám 10 évig fog dolgozni, akkor én 10 évig legyek itthon és ne dolgozzak? A nyakukon üljek 30 éves koromig?
Azt nagyon nem szeretném, már most dolgozni szeretnék, mert pénzre bármikor szükség lehet.
Kérlek segítsetek...
Elhiszem, hogy rossz, kedves kérdező! De, mindjárt itt az áv vége; konkrétan alig 1 hónap! Ne mondjad már, hogy ennyi időt nem bír várni a kiscsaj! Lehet, akkor már a szüleid is szívesebben fognak ide engedni! Ha szeret, tud rád várni még egy hónapot! Ezt ők is, meg a szülei is megérthetik!
Egyébként, meg közelebb nem találtál csajt...?😅 Bár, elismerem, szép dolog ez a másfél év még így is! Nekem 6 hónap volt a maximum távkapcsolatnál, nagy távolságnál!
Van egy haverom, aki a mai napig együtt van a barátnöjével. Ők 1 évig külön éltek, mert a haver Londonban élt 1 évig, a csaj meg itt.
Igaz, ők abban állapodtak meg arra az egy évre, hogy nyitott kapcsolat, tehát mindketten dughatnak, akivel akarnak. De, így is túlélték a dolgot, és együtt élnek azóta. Ez már rég volt, 7 éve.
Második kommentelőnek válaszolok.
Az első lehetőség TALÁN megoldás, a második lehetőség kizárt, mivel azt mondják, én teljesen hülye vagyok, nem értek semmihez,a harmadik esély is kitart, mivel itt akarják leélni az életüket.
Nem értem, miért támadjátok a kérdezőt... Azért, a mai világban - főleg a tizenévesek között - iszonyat ritka az ennyire ragaszkodó lány! Nem csodálom, hogy a srác is ennyire oda van érte!
Manapság, már akkor félrekufircol egy lány, ha talál egy jóképűbb, pénzesebb, mint a barátja... Ez a lány meg a nagy távolság ellenére is kitart a srác mellett!
Van egy haverom, aki 1 évig Norvégiában dolgozott, hogyha hazajön, majd a barátnőjével közös életet kezdhessenek az ott megkeresett pénzből. Erre, mire hazajött, a csaj összejött az egyik haverjával... Igen, ennyire lehet megbízni egy nőben manapság...
Kedves Kérdező! Remélem, valahogy sikerül kibírnotok nyári szünetig! Nagyon rendes lány, ha már másfél éve kitart melletted! Egy igazi kincs!
De, azért sajnállak, hogy így el vagy kötelezve apukád miatt... Nyilván, ez nem mehet így 30 éves korodig, hiszen ez a kapcsolat sem fog így örökké működni! Nagyon drukkolok!🙂
11-ik kommentelőnek válaszolok.
Volt olyan, hogy négy kemény hónapig nem láttuk egymást. Az az oka, hogy már egy hónapot is alig bírunk ki, hogy megismerte, milyenek valójában a szüleim. A szüleim le rib*ncozzák a hátam mögött, ezt is tegnap hallottam ahogy édesapám mondja édesanyámnak...
Pedig tényleg, barátnőm mindent megtett, ahogy a szülei is, átjöttek teszttel, fizették az utat, ami 30K-ba került. És csak azért, hogy a barátnőmmel legyek együtt...
Én mehetek olcsóbban, buszokkal, van saját pénzem, amit gyűjtöttem, és erre szeretném elkölteni.
Figyeljen, azért nem tudtam közelebb találni, mert pont Ő volt az, akivel össze kellett hogy jöjjek.
Én egyébként nem vagyok híve a nyitott kapcsolatnak, vagy mindent, vagy semmit, az nem kapcsolat, én szerintem.
14-iknek válaszolok
Itt tiszteletről van szó.
És egyébként is én vagyok a férfi a háznál, a nehéz munkát nekem kell elvégezni, szerintem ez érthető.
Utolsónak válaszolok
Én el is végzem amit itthon kell.
De szeretnék már végre megdolgozni a pénzért, de ezt sem engedik, én pedig nem fogok 23 éves koromra is a szüleim nyakán lógni
Felnőtt férfi vagy. Ha a szüleid elnyomnak, a barátnőd szülei pedig tárt karokkal várnak és küzdenek érted, akkor hozzájuk kell költözni, a szüleid pedig takarodjanak az elnyomásukkal.
Egyszerűen hülyét kapok hogy mindenhonnan azt hallom, hogy FELNŐTTEKET nyomnak el és azt hiszik bármit megtehetnek.
Tépd el a rabláncot, költözz a párodékhoz, onnantól minden meg fog oldódni. A szüleid meg nézhetnek.
Vissza se térj hozzájuk. Én ezt csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!