Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem apával hogy...

Hogyan közöljem apával hogy már nem vagyok szűz?

Figyelt kérdés
2021. máj. 8. 22:40
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
99%
Miert kell ezt közölni?
2021. máj. 8. 22:42
 2/47 A kérdező kommentje:
Mert szerintem van köze hozzá
2021. máj. 8. 22:43
 3/47 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem sem kell ezt így kijelenteni.

Ha meg akarod vele beszélni, hogy nemi életet kezdtél el élni és nőgyógyászatra akarsz menni (rákszűrés, tanácsadás vagy ilyenek) vagy csak beszélni szeretnél vele arról, hogy mi történik veled vagy a testeddel vagy kérdésed van, akkor meg szerintem főzz egy finom teát, üljetek le és finoman adagold be, hogy elkezdtél nemi életet élni és...

Nem hiszem, hogy van olyan apuka, aki azt hiszi, hogy ez sose történik meg a lányával.

2021. máj. 8. 22:46
 4/47 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem meg nincs, ez intim dolog nem olyan mint hogy 5-öst kaptál a suliban és erről beszámolsz...DE TE TUDOD!....
2021. máj. 8. 22:47
 5/47 anonim ***** válasza:
78%
Miért kéne nőgyógyászhoz rohannia??? Kérdező apjának semmi köze ahhoz, hogy nemi életet él. Tudja, hogy van barátja, tisztában van vele, hogy egy kapcsolat nem csak társasjátékokból áll. Ennyi. Ő is volt fiatal, tudja hogy működik ez.
2021. máj. 8. 22:48
 6/47 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem sehogy. A magánügyed, nem tartozik rá.
2021. máj. 8. 22:49
 7/47 A kérdező kommentje:

De épp ez az. Nem vagyok együtt a fiúval csak aznap ismertem meg és bejött

2021. máj. 8. 22:50
 8/47 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem csak akkor mond el neki, ha jó a kapcsolatotok, sajnos kevés olyan családot ismerek, ahol az apa-lánya viszony ilyen szinten van, hogy ezeket is megbeszélik. Ha neked ilyen(egyrészt nagyon irigy vagyok) akkor szépen ültesd le és mond el neki, hogy találkoztál egy fiúval és megtörtént a dolog, aztán gondolom majd reagál rá valamit, vagy kérdez, stb. Ha viszont nics jó kapcsolatotok, akkor ne mond el neki.
2021. máj. 8. 22:52
 9/47 anonim válasza:
23%
Szerintem mond meg apádnak, hogy elhagytad a szűzhártyádat, és azért nem vagy szűz és kész.. egyszerűen nem találod.
2021. máj. 8. 22:52
 10/47 anonim ***** válasza:
70%

#3-as vagyok

Ne aggódj kérdező, én is el szoktam mesélni apukámnak, közvetlenül szoktunk beszélni, így mindig tud jó tanácsokkal ellátni, vagy csak jelzi, hogy mellettem áll, esetleg ha hülye voltam régen, elmondta, hogy ilyet miért ne csináljak.

A szülők tényleg sejtik, hogyha a gyerekükkel nagy változás történik, ahogy azt is, hogy ha nyomasztja őket egy dolog.

Gondolom, ha el akarja mondani, akkor jó kapcsolatban vannak egymással.

Veszteni nem veszít vele semmit, max okosabb lesz tőle.

2021. máj. 8. 22:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!