Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek anyám megbolondult...

Szerintetek anyám megbolondult? 47 évesen gyerekvállaláson gondolkozni?

Figyelt kérdés

Szerintetek normális az ha egy 47 éves nő gyerekvállaláson töri a fejét úgy, hogy már van 2 felnőtt gyereke. Én 19 vagyok, a bátyám 25. Tegyük fel ha össze is jönne neki, 48 éves lenne mire megszülné a babát. És majdnem 70 éves mire az nagykorúvá érik. Szerintetek ez nem beteges? És a slussz poén az, hogy nem az apámtól, hanem egy olyan férfitól akit 1 éve ismer és 52 éves. A pasinak nincs még gyereke és folyton azzal tömi anyukám fejét, hogy vállaljanak egyet közösen, amit lassan anyám is kezd komolyan venni.

A múltkor tartott nekem beszámolót arról, hogy még van vérzése ergo simán teherbe eshet és mivel ő fiatalos 5-10 évet letagadhatna.

Lehet, de akkor is rengeteg kockázata van ilyen idősen kihordani egy gyereket és az anyukámat is féltem, valamint tényleg sz@r lenne potenciális testvéremnek, hogy nagyi korú az anyukája (és az apja is papa korban van).

És nem, nem viccelnek, anyu már dokinál is volt emiatt :s

Az egészről az a véleményem, hogy a pasi nagyon akarna utódot, csak elkésett és mivel anyám látszólag szerelmes belé rávette. Ja és nem, nem vagyok féltékeny, sőt vágytam is kisebb testvérre egy időben, de nem akkor mikor már én is felnőtt vagyok.

2021. máj. 8. 19:51
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20-as és 14-es. Nem vagyok férfi, se nem tettem még fel ilyen kérdést korábban. Most ez a helyzet nálunk.

Abban viszont akkor hasonlítunk, hogy én sem pártolom a kései szülést! Szerintem nem egyedül vagyok vele és felelőtlenségnek tartom. Lehetnek sikersztorik is, lehet másoknál bejött és az annyira nem is érdekel. Itt viszont az én családomról van szó és szerintem jgomban áll ellenezni.

2021. máj. 9. 16:58
 22/22 A kérdező kommentje:

A párja eddig is akart gyereket, csak volt egy másik kapcsolata ahol nem sikerült nekik a gyerek. Viszont ez már kései, szerintem ti is tudjátok nagyon jól, hogy nem az ideális kor a gyerekvállalásra és ezt a testünk is jelzi. Vajon miért marad abba a legtöbb nő vérzése 45-50 év között?

Bár inkább hagyom az általánosító részt, mert megint kitalálják, hogy xy vagyok.

2021. máj. 9. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!