Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 50-60 évvel ezelõtt tényleg...

50-60 évvel ezelõtt tényleg ilyen állat szülõk voltak?

Figyelt kérdés
[link]
2021. máj. 6. 16:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Nekem inkább a verbális bántalmazás volt a jellemző, főleg tanulmányi eredmények miatt. Az azt jelentette, hogy 1-2 órán át kellett hallgatnom, ahogy apám üvöltötte, hogy micsoda szarházi vagyok. 5 osztály végén a 3,5-ös bizonyítványom miatt egész nyáron seggfejnek hívott.

Szívesen elcseréltem volna egy-két gyors pofonra.

2021. máj. 6. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem már csak a túlnépesedésre való tekintettel is csak azt kéne engedni szaporodni, aki valóban alkalmas rá. Anyagilag, érzelmileg. És folyamatosan ellenőrzi a gyerekeket. Kevesebb ember lenne sokkal(ami már önmagában jó hír) és azok olyan körülmények között élnének, amire bárki vágyna. Talán egyszer eljön ez a világ is.

2021. máj. 6. 18:13
 13/16 anonim válasza:
88%
Most is vannak ilyen szülők , rádásul a szülői nyomás irányulhat afelé is, hogy a gyerek értelmiségi legyen például. Terror ha gyengébb jegyet visz haza, csak diploma elfogadható, orvos, jogász, stb. dinasztiák továbbvitele a gyerek akarata ellenére.
2021. máj. 6. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:
24%

Nagyot változott a világ.

Régen a tanárok verték a gyerekeket,

manapság meg a gyerekek verik a tanáraikat.

Azért ez sem normális!

2021. máj. 6. 20:55
 15/16 anonim ***** válasza:
59%

Mondjuk azért ne menjünk el afelett, hogy régen a tanárnak joga volt verni a gyereket. Semmi következménye nem volt a verésnek. Viszont ha most egy gyerek csak meglegyinti a tanárt, elkezd a fél világ cirkuszolni.

2021. máj. 6. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

14

Apámékat ha ne tudtak valamit anno, a tanár kiállította a táblához, és székkel verte őket. Ennek meg semmi következménye nem volt, mert sem ők sem a többi diák nem tudott mit tenni, a többi tanárt nem érdekelte, ha meg elmodták otthon, akkor kaptak még egy verést.

Na próbáld ez te most diákként megtenni egy tanárral...

Na ugye, hogy nem ugyanaz a kettő?

2021. máj. 6. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!