Mit szólnátok egy olyan apához, akirõl kiderülne, hogy havi 100-200 ezer forintbol tart ki nálatok fiatalabb nõket, mikozben az Anya took a felesége?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 14:51
21/36 anonim válasza:
Nagyot csalódnèk, de alapvetően a szüleim kapcsolatához nincs közöm.
Nekem öcsém van így egyébként, csak a nő is együttmaradt a férjével.
Sajátjaként szereti.
22/36 anonim válasza:
Nagyon el lennék keseredve.
Azt gondolnám, hogy váljon el és ne a felesége mellett csinálja. De az is lehet, hogy meg is szakítanám vele a kapcsolatot.
23/36 anonim válasza:
gondolom, a pár százezer mellett jut anyukának is bőven, ezért inkább kussol.
24/36 anonim válasza:
Az apámnál nagyobb szoknyapecér nincs a világon, de van gerince és imádja az anyámat. Mellesleg az ilyen kitartott .ibancokat meg a mocskos stricijeiket zsigerből gyűlöli ő is.
25/36 A kérdező kommentje:
Akkor nem csalja anyádat?
2021. máj. 3. 18:19
26/36 anonim válasza:
Nálunk ilyen volt apám. Nem zavart. Anyám meg csak a halála után tudta meg. Akkor sem tőlem.
27/36 anonim válasza:
Még lehet jó apa.
Van rosszabb is.
Ez nem szép tőle.
Más nem jut eszembe.
28/36 anonim válasza:
24: sok jutott, azt sem tudom hova tegyem. Semmi. A 4 gyerekes, szexualitás értelemben istennő hölggyel élnek a mi lakàsunkban. Én meg ápoltam évekig a beteg szüleim. Mit mondott, mikor meglàtott a Férfi? Zsuzsi, bazdmeg, én szeretnélek, de bazdmeg, egy fos lett belőled. Csúnya és szar lettél...
Ez, akiért az életem adtam. Akit szerettem. Jóban. A rossz nem kellett...
29/36 anonim válasza:
Soha többet nem állnék szóba vele.
30/36 anonim válasza:
Hogyan tud 1-2 száz ezret,elsimlizni családi kasszát otthon ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!