Jövő héten mennek tesómhoz,de nem vagyunk valami jóban,de anya csak erőlteti,hogy menjek én is. Mondtam neki,hogy én inkább a barátomhoz szeretnék elmenni,mert régen taliztunk.
De hogy az már milyen,hogy nem megyek el a testvéremhez,hanem inkább krvulok..
Meg,hogy mit csinálnánk a barátommal..
Én meg kicsit ideges lettem,és azt mondtam,hogy nyilván nem legózni fogunk.
Mert ő akarja hogy ti jóban legyetek vagy játsszátok el hogy jóban vagytok, amúgy 80 %ban a szülő tehet arról hogy két testvér utálja egymást,kivételezés stb..
2021. máj. 2. 14:17
2/12 A kérdező kommentje:
Féltestvérek vagyunk,de mind a ketten ugyan annyit kaptunk mindenből. Anya próbált nem kivételezni,de a tesóm velem mindig utálatos volt. Legutóbb is levegőnek nézett amikor találkoztam vele..
2021. máj. 2. 14:20
3/12 Thispain válasza:
Mert van a fejében egy idilli kép a családdal kapcsolatban, ahol minden rokonnál megjelenik a család összes tagja.
Amit tenni tudsz, az, hogy a barátodat is magaddal hívod, és ott mindent is csináltok, akár a család többi tagjának szeme láttára is.
Ha anyukád meglepődik, mondhatod neki, hogy mi bárhol csinálunk bármit, szóval legközelebb jobb, ha elenged.
2021. máj. 2. 14:20
4/12 anonim válasza:
A látszat miatt erőltetni kell az idilli családi képet. Volt benne tapasztalatom nem kevés, csak nekem nem a testvéremmel kapcsolatban. Apám agresszív, alkoholista de nem válik el, hanem mutatja hogy jaj család ... Szóval szerintem hasonló dologról lehet szó itt is. Az meg hogy mit csinálnátok a barátoddal. Hát elég sok mindent lehet, mi az hogy mit csinálnátok? Együtt vagytok valószínűleg akartok találkozni is. Én nem mennék el vagy ha nagyon hiszti van akkor vinném a barátomat is.
2021. máj. 2. 14:41
5/12 anonim válasza:
,,…inkább krvulok”
Igen, mert gondolom anyád még szűz.
2021. máj. 2. 14:55
6/12 A kérdező kommentje:
Hát gondolom arra akar célozni,hogy azzal a házasságig kéne várni vagy nem tudom..
Keresztény amúgy.
2021. máj. 2. 15:00
7/12 anonim válasza:
Szentfazék? Ha igen, akkor tudom miről beszélsz, exem családja is az volt, ajtót sem szabadott becsukni :’D
2021. máj. 2. 15:10
8/12 anonim válasza:
Ha vallásos, akkor is tiszteletben kell tartania, ha te nem vagy az. 17 évesen azért már el tudod dönteni, milyen elvekben hiszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!