Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya miért nem akarja ezt...

Anya miért nem akarja ezt megérteni?

Figyelt kérdés

Jövő héten mennek tesómhoz,de nem vagyunk valami jóban,de anya csak erőlteti,hogy menjek én is. Mondtam neki,hogy én inkább a barátomhoz szeretnék elmenni,mert régen taliztunk.

De hogy az már milyen,hogy nem megyek el a testvéremhez,hanem inkább krvulok..

Meg,hogy mit csinálnánk a barátommal..

Én meg kicsit ideges lettem,és azt mondtam,hogy nyilván nem legózni fogunk.

17/L

2021. máj. 2. 14:14
1 2
 1/12 Savlekotő ***** válasza:
93%
Mert ő akarja hogy ti jóban legyetek vagy játsszátok el hogy jóban vagytok, amúgy 80 %ban a szülő tehet arról hogy két testvér utálja egymást,kivételezés stb..
2021. máj. 2. 14:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Féltestvérek vagyunk,de mind a ketten ugyan annyit kaptunk mindenből. Anya próbált nem kivételezni,de a tesóm velem mindig utálatos volt. Legutóbb is levegőnek nézett amikor találkoztam vele..
2021. máj. 2. 14:20
 3/12 Thispain ***** válasza:
62%

Mert van a fejében egy idilli kép a családdal kapcsolatban, ahol minden rokonnál megjelenik a család összes tagja.

Amit tenni tudsz, az, hogy a barátodat is magaddal hívod, és ott mindent is csináltok, akár a család többi tagjának szeme láttára is.

Ha anyukád meglepődik, mondhatod neki, hogy mi bárhol csinálunk bármit, szóval legközelebb jobb, ha elenged.

2021. máj. 2. 14:20
 4/12 anonim ***** válasza:
95%
A látszat miatt erőltetni kell az idilli családi képet. Volt benne tapasztalatom nem kevés, csak nekem nem a testvéremmel kapcsolatban. Apám agresszív, alkoholista de nem válik el, hanem mutatja hogy jaj család ... Szóval szerintem hasonló dologról lehet szó itt is. Az meg hogy mit csinálnátok a barátoddal. Hát elég sok mindent lehet, mi az hogy mit csinálnátok? Együtt vagytok valószínűleg akartok találkozni is. Én nem mennék el vagy ha nagyon hiszti van akkor vinném a barátomat is.
2021. máj. 2. 14:41
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

,,…inkább krvulok”

Igen, mert gondolom anyád még szűz.

2021. máj. 2. 14:55
 6/12 A kérdező kommentje:

Hát gondolom arra akar célozni,hogy azzal a házasságig kéne várni vagy nem tudom..

Keresztény amúgy.

2021. máj. 2. 15:00
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Szentfazék? Ha igen, akkor tudom miről beszélsz, exem családja is az volt, ajtót sem szabadott becsukni :’D
2021. máj. 2. 15:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha vallásos, akkor is tiszteletben kell tartania, ha te nem vagy az. 17 évesen azért már el tudod dönteni, milyen elvekben hiszel.
2021. máj. 2. 15:14
 9/12 anonim ***** válasza:
12%
Anyák napja van. Most panaszkodni anyukádra...
2021. máj. 2. 15:26
 10/12 Thispain ***** válasza:
88%
#9 Kit érdekel? xD.
2021. máj. 2. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!