Mit csináljak hogy ha lesz barátnőm és nem akarom bemutatni a családnak? Bővebben lent! 20/F
Figyelt kérdés
Nincs kapcsolatom alapból elég önbizalom hiányos vagyok nagyban azért mert nem jó a kapcsolatom az anyámmal és teljesen egész kicsi korom óta leépített, sose volt velem elégedett, folytonos érzelmi nyomást gyakorol röviden mérgező szülő környezet. És egyszerűen randiztam már lányokkal és mindig előjön belőlem egy félsz hogy ha lesz valami komoly be kell mutatnom a szülőknek. De egyszerűen én nem tudnám hazavinni mert akkor meg kellene magának játszani magát az anyámnak is elővenni egy normális énjét, és tuti megalàzna a lány előtt is, aztán megfeledkezik magáról és elkàromkodja magát ami nála mindennapos , hullámzó hangulatzavarral 🙃 aztán utána erős kapcsolatnak kell lennie hogy ne szakadjon el tőlem 😅 most végzek Suliba és talán jövőre el tudnék menni egyetemre messzire de valahogyan ez a dolog nagyon rànyomta a bélyegét hogy nem tudok normális kapcsolatot kialakítani2021. máj. 2. 13:24
1/8 anonim válasza:
Egyik barátnőmnek volt olyan anyja, hogy alázta amikor ott voltam. De rendesen beszólt neki, miközben ettünk, meg kinyilatkoztatott, nagyon rossz volt. Bementünk barátnőm szobájába erre benyitott, hogy okoskodjon szegénynek.
Az a nő elmebeteg volt, ivott is.
Teljesen természtes, hogy ezt érzed, ez nem normális dolog.
N
2/8 anonim válasza:
Igen, természetes hogy ezt érzed. Viszont ettől szerintem magától a kapcsolattól ne félj, meg ne emiatt lökj el magadtól senkit. Ha méár bemutatnád, nyilván vagytok olyan közel egymáshoz, hogy a lány tud a szitudról, hidd el, nem emiatt fog elrohanni, ha valóban szeret.
3/8 anonim válasza:
Reménykedj benne, hogy karakán nő lesz a választottad és majd ő minden ciki helyzetet lerendez.
4/8 Thispain válasza:
Én a helyedben nem vinném haza. Ha haza is vinném, vagy nem reagálnék, vagy visszaismételném azt amit mondott monoton hangsúllyal. Ha esetleg megpróbálna megbüntetni, hozzávágnék egy tányért kb.
5/8 anonim válasza:
Szerintem inkább egy nő sem akar egy kb írástudatlan pasit.
6/8 anonim válasza:
Ne mutasd be.
Vagy készítsd fel a lányt előre :D
7/8 anonim válasza:
Legyél őszinte a lánnyal, mondj el neki mindent, persze ha megbízol benne ! Ha normális a lány és szeret téged, akkor ez nem lehet akadály !A szerelem mindent legyőz !
8/8 anonim válasza:
sose értettem ezt a "be kell mutatni a családomnak" cirkuszt. hatszáz kilométerre élek minden vérszerinti családomtól, soha meg se fordult a fejemben, hogy az életem bármilyen fontos elemét elviszem oda...
szerintem felfújod a dolgot, az emberek igen kevés százaléka rendelkezik normális "családi háttérrel", nincsen ebben semmi különös. nem mutatod be, mert vállalhatatlanok, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!