Szülőként volt már olyan "kiszemelted", akit szívesen láttál volna gyereked házastársaként?
Anyum ilyen.
Utálom az ilyen megnyilvánulásait. Nem szeretem azt, amikor ilyen mértékben belefolyik a magánéletembe. Tudom, hogy jót akar nekem, de ez számomra akkor is visszatetsző...
22F
Anyam adott 1-2 tippet hogy kinek orulne de olyanok akiknel eselyem nem lett volna xD
Vegulis kedveli a felesegemet csak azt sajnalja hogy nem tudnak beszelni mert a felesegem nem tud magyarul.
Anyu nagyon reménykedett, hogy összejövök egyik általános sulis osztálytársammal. Sokszor is járt össze a srác anyjával, hogy addig én meg a srác együtt játszunk. Aztán pár évig megszakadt a kapcsolat, amikor anyut felkereste a barátnője akkor beszélgettek, hogy mizu a gyerekekkel. Rendes elszomorodott amikor megtudta, hogy a srácnak van barátnője :D
18l
Nálunk az anyai nagyszüleimnél volt úgy, hogy volt kiszemeltje
a nagypapinak is meg a nagymaminak is és ez két különböző pasas volt, anyám meg végül egy harmadikat választott, a fatert.
Nem vagyok szülő de én többször voltam már ilyen “kiszemelt”.
Legdurvább volt mikor egyik haverom anyja elvitt magukkal a srácnak ágyat venni, hogy próbáljam ki én is, nekem mi tetszik de mindezt “olyan” hangsúllyal 16 éves korunkban :D
Pár éve beszélünk újra a sráccal, anyukája állítólag a mai napig emlegeti hogy miért nem fűzött be :DD
7es, de te fiú vagy, vagy lány ? :D
(Hidd el, lehet ez még cikibb is xDDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!