Mit reagálnátok ha a még otthonélő, középiskolás 18 éves gyereketek egyszercsak szó nélkül hazaállítana egy-két tetoválással?
Figyelt kérdés
Nem valami extra dologra kell gondolni, két viszonylag jól takarható mintáról van szó, az egyik egy évszám a másik egy nárcisz.
Egyébként a tetoválást saját pénzből fizette.
2021. ápr. 18. 00:40
11/16 anonim válasza:
18 evésen mit szóljak? Amúgy meg ha már ott van én szólhatok azt nem lehet le törölni, én is 18 voltam mikor az elsőt csináltattam, aztán csináltattam még 3 -at , anyum annyit mondott rá hogy szép, és különben is az én testem ,csak meg ne bánjam, (Nem bántam meg!) Aztán orr piercinget raktam 19 évesen azt mondta jól áll.Ennyi idősen már nem szólhatsz bele mit csinál, kivéve akkor ha a te pénzed költeni, ha viszont ahogy mondod saját pénzből csinálta, így el kell fogadnod .25L
12/16 anonim válasza:
18 évesen akár foghatná is magát és úgy el is költözhetne, hogy sose lássam... Szóval...
13/16 anonim válasza:
Ha saját pénzből fizette, semmit nem szólhatsz.
14/16 anonim válasza:
Tehát te vagy a gyerek (lány) aki fél apukától-anyukától. Mi okot szolgáltattál a rettegésre? Ez amolyan direkt kicseszés? Ha nem valami nonfiguratív keleti eszetlen sárkány, vagy Szeretlek Mari, vagy Bűn az élet és nem néz ki úgy mintha mosatlan lennél, akkor nem mindegy?
15/16 Metionin válasza:
Igazából semmit. Az ő teste és 18 évesen nem kell az engedélyem a tetkóhoz. Bíznék benne, hogy normális szalonban csináltatta. Bár fura lenne ha titokban kéne megcsináltatnia, hiszen nekem is van több is. Szerintem ahol a szülő is ki van varrva, ott ez szóba kerül és van lehetősége a szülőnek elmagyarázni, hogy miért kell alaposan átgondolni egy tetkót, miért kell szalonban csináltatni stb. Én pl. tanárként beszéltem le egy 16 éves gimis gyereket a sufnitetkó varratásáról. Látta hogy nekem is van, jött kérdezni.
16/16 anonim válasza:
Meg mindig vannak ilyen begyepesedett szulok? Atya vilag
Ha az en gyerekem tetovalassal,fultagitoval,piercinggel,azonos nemu parral allitana be se erdekelne attol a gyerekem marad es ugyan az az ember......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!