Engednéd a 17 éves lányodat egy 25 éves pasival járni?
Tegyétek fel a kérdést: Egy NORMÁLIS 25 éves, aki az egyetem végét tapossa vagy már dolgozó életet él, mégis mi a fenét akarhat egy 17 éves lánytól? Egy középiskolástól, egy tinitől?
Gondok vannak, ha nem tud egy hasonló egzisztenciájú, érettségű - persze, ilyenkor minden csaj azt hiszi, hogy "de, hát én érettebb vagyok a koromnál", de 90%-ban nem a lány érettebb, hanem a pasi éretlenebb a koránál - partnert találni magának, és felmerül a kérdés, mi ez a gond vele.
A lány még mentálisan és érzelmileg érni fog, mire 25 éves lesz, az elkövetkező 7 évben a pasi már nem fog változni, ő már megmarad ezen a szinten. Pár éven belül - már amennyiben nem valami kislányokat hajkurászó perverz, aki csak egy feszes lyukat lát benne - ugyanúgy gyerekesnek fogja találni a palit, mint a korabelieket, és ha már neki is meglesz a végzettsége, a szakmája, akkor attól sem fog nagy durranásnak tűnni, hogy kereső életet él, lakása van. Mert ezek számára is elérhetőek, ha nem is most azonnal.
Ebben a korban még intenzívebbek az érzelmi reakciók, a psziché fejlődik, én nem tenném ki a sérüléseknek, amit egy ilyen egyenlőtlen kapcsolat okozhat. A kora meg a pénze miatt itt úgyis alá-fölérendeltségi viszony lenne, ha cukorpapírba is csomagolják, csak idő kérdése, hogy kibukjon.
Én 25 évesen jöttem össze egy 17 éves lánnyal. Ennek 8 éve, idén lesz az 5. házassági évfordulónk.
Hozzá teszem, ez nem mindenkinél működik jól. 8 év különbség ebben a korban rengeteg. Nekem is okozott némi dilemmár anno.
most meg nincs lanyom, de ha lesz, nem orulnek neki, mert szerintem tul nagy ebben a korban 8 ev kulonbseg, nem lenne egyenlo fel a lanyom ehhez a felnott ferfihez kepest (pl neki meg engedelyt kell kerni a szuleitol majdnem mindenhez, nincs jovedelme, iskolaba kell jarnia, nincs elettapasztalata stb)
teljesen mas lenne ha mondjuk 25 es 33 evesekrol beszelnenk, ahol mar mindketten dolgoznak, elvegeztek a tanulmanyaikat, esetleg csaladot keszulnek alapitani.
viszont tiltassal tenyleg semmire nem megy az ember, en is beletorodnek, de jobban orulnek ha a lanyom a sajat korosztalyabol valasztana, es nem egy felnott ferfi utan futna
19L
1#
Saját magamból indulok ki. 17 évesen 27 éves sráccal kavartam.
Én szakközepes ő saját lakással munkával túl egy eljegyzéses komoly kapcsolaton.
Nagyon nem voltunk egyszinten.
12-es vagyok (05:29)
Az legalább kiderült hogy baj van velem :D de jól jöttem ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!