Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elengednétek állatkertbe...

Elengednétek állatkertbe dolgoznni?

Figyelt kérdés

A lányom (14 éves) kitalálta hogy az egyik barátnőjével (15 éves) majd nyáron szeretne menni dolgozni. Nyilván fizetnek is érte, munkaszerződésről nemtudok. Állatkertbe kell embereket körbevezetni. Nos, ez egy olyan munka amit 8 általánossal már lehet csinálni. Az állatkert innen 30 perc busszal. Hetente 3×-szor kéne mennie.

Ti elengednétek?

2021. ápr. 14. 19:47
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
52%

a 27-es dolgozott kulturális intézményekben, ahol orrba-szájba csalnak az ilyesmivel , pedig mind-mind állami intézmények voltak:P

cuki hogy az emberek elhiszik, hogy minden fekete-fehér

Igen a gyerek sérül lelkileg, ha 14 évesen megy ide dolgozni és nem 15 évesen(azta mekkora különbség -.-").

2021. ápr. 15. 16:12
 32/36 anonim ***** válasza:
47%

31: nem akarod felfogni, hogy a törvény az törvény.

Ha 3 év letöltendőt kapsz, akkor nem 2 év a büntetésed... pedig ugye mekkora különbség az a picike 1...? :-DDDDDD

2021. ápr. 15. 16:16
 33/36 anonim ***** válasza:
Csak közlöm, hogy bár nagyon szoktak ilyen helyeken is csalni (akármennyire nem hiszik el),de az állatkert a Biztos kéz iskolaszövetkezeten keresztül vesz fel diákokat, szóval e-nélkül nem hiszem, hogy a lányokat felveszik. Ha már le lettem szólva(hogy húú tuti itt nem csalhatnak), azért utána néztem ha már mások nem tették.
2021. ápr. 15. 16:29
 34/36 anonim ***** válasza:
23%
32: csak közlöm dolgoztam ilyen helyen és ne tudd meg mikben szoktak csalni...
2021. ápr. 15. 16:30
 35/36 anonim ***** válasza:

Ilyenkor annyira tudom sajnálni a Kérdező(ke)t, hogy feltesznek egy kérdést és valami teljesen más irányba megy a beszélgetés.

De legalább kapott elég választ (még többet is).

Kérdező, hogy döntöttél? 😊

2021. ápr. 15. 18:00
 36/36 anonim ***** válasza:
74%
ja hozzáteszem a Biztos Kéz diákszövetkezet nem fog ilyen kis korban lányokat dolgoztatni, a lányok valamit elnéztek.
2021. ápr. 15. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!