Miért azok lesznek sikeresek akik kiváló szülői háttere van?
Baji Balázs édesapja középiskolai tanár. A sulinkba tesi tanár. Biztos jól keres, de nem hiszem, hogy olyan hű, de nagyon szarrá keresi magát.
A fia ugyebár olimpikon.
Hiszek abban, hogy, ha valaki már egészen kicsiként beáldozza magát és mindent megtesz a cél érdekében akkor nem azon múlik a siker, hogy ki milyn gazdag vagy a szüleinek milyen kapcsolata van.
Kedves 11!
Igen így van, de vannak olyan sportok, amiben a pénz hiánya ellehetetleníti a készülést.
Nem feltétlenül csak azok. Számtalan gazdag szülő gyereke van, aki felnőve csak lébecol meg élősködik apuka pénzén, amikor a szülők meghalnak akkor meg elúsztatja a vagyont, mert nem ért a cégekhez, soha nem tanulta meg. Ugyanakkor nagyon szegény családból is vannak sikeres emberek, bár ez nyilván sokkal nehezebb.
Szerintem pénzügyileg sikeres simán lehet egy ember egy teljesen átlagos családból is, ha az a család odafigyel a gyerekre, segíti, ha valami nem megy, tanácsot ad ha szükséges és lehetővé teszi, hogy a gyerek nyugodt körülmények közt tanuljon. Ezekre sok átlagos család is képes, nem kell hozzá milliomosnak lenni. Egy jó szakmával vagy végzettséggel meg simán lehet jó fizud is.
Kérdező szerintem nem kéne megmagyarázni, hogy miért sz*r neked, mert ettől a gondolkodástól leszel sikertelen. Ha nem jó a végzettséged keress egy téged érdeklő jó szakmát és tanuld meg. Egy jó szakember is keres annyit, mint aki egyetemet végzett.
#11-es vagyok
Persze, a kedvenc sportom, a froma 1 talán a legjobb példa erre.
De én hazai viszonylatokban küzdéssel elérhető sportokra gondoltam, elnézést, ha félreérthető voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!