Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elment az esze a szüleimnek? 19/L

Elment az esze a szüleimnek? 19/L

Figyelt kérdés
Hárman vagyunk testvérek. A két bátyám közül az egyik már elköltözött de a másik is nagyrészt a barátnőjénél van. Én leérettségiztem és elmentem dolgozni. Van egy családi vállalkozásunk ami a vírus ellenére is jól megy. Megvan igazából mindenünk és teljesen normális szülő módjára felneveltek minket. Az a probléma vagyis hát nem probléma hanem furcsaság hogy úgy viselkednek mint akik a második kamaszkorukat élik. Anya otthonról dolgozik apa néha ha kell beugrik valaki helyett dolgozni de általában otthon ülnek, főzőcskéznek, borozgatnak, filmet néznek. Annyi bort megittak mostanában amit egy alkoholista is megirigyelne. Tegnap is rendesen be voltak csípve ahogy hazaértem. Röhögcséltek a nappaliba. 16-17 évesen rosszul voltak ha elmentem valahova a barátnőimmel vagy találkoztam egy fiúval most meg az se érdekelné őket ha egy hétig nem mennék haza. Mintha nyugtázták volna hogy felnőttünk és csináljunk amit akarunk. Ez másnál is előfordult? Meddig tart ez az állapot? Nem zavar csak fura a szituáció. Hazaviszek pl egy srácot esetleg és meglátják a dilis szüleimet akkor mit gondol majd rólam?
2021. ápr. 13. 15:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%

"Mintha nyugtázták volna hogy felnőttünk és csináljunk amit akarunk."

szerintem egyrészt ez, másrészt lehet már kezd sok lenni nekik is a járvány és hogy sehova se lehet menni, ezért otthon csinálnak maguknak szórakozást. nincs ezzel semmi baj.

2021. ápr. 13. 15:59
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
A probléma pedig....?
2021. ápr. 13. 16:01
 13/22 anonim ***** válasza:
79%
Nem ment el az eszük :)
2021. ápr. 13. 16:03
 14/22 anonim ***** válasza:
17%

Megint az a fránya kettős mérce... ;)

Fordítsuk meg: szülők vagyunk és rengeteg bort iszunk, minden este be vagyunk csípve, ez mellett van egy lányunk, aki itthon lakik, de az sem érdekelne, ha 1 hétre elmenne. Na, ez is normális?

2021. ápr. 13. 16:09
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha hazaviszel egy srácot, akkor mért az jut eszedbe, hogy az mit gondol a szüleidről?

Mért nem az foglalkoztat, hogy mit gondol rólad!

A szüleid tolerátlák a kamaszkorodat, de ennek vége!

Te mért nem tudod tolerálni, hogy végre szabadok és úgy élnek ahogy akarnak?

2021. ápr. 13. 16:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tetszik el lehet költözni a házukból :-)
2021. ápr. 13. 16:23
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
miért, mit kéne csinálniuk szerinted?
2021. ápr. 13. 16:31
 18/22 anonim ***** válasza:
Buta vagy.
2021. ápr. 13. 17:51
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor én 19 voltam, a szüleim nyolc éve voltak elváltak de még mindig nem voltak hajlandók szóba állni egymással, és a másikat szidták nekem egyfeszt, mintha érdekelne. Egyebek között miattuk kellett csak tanús esküvőt tartanom, mert húsz év alatt sem tanultak meg egy légtérben létezni.

Maradjunk annyiban, hogy irigylem a hatalmas problémádat.

2021. ápr. 13. 23:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Jol teszik😊 egeszsegukre!
2021. ápr. 14. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!