Miért jó a szüleimnek, ha állandóan letörik a szarvamat?
Egy kicsit pontosíthatnád. Milyen szituációban "törik le a szarvadat"?
Ezen a kifejezésen azt szoktuk érteni, ha az ifjú többre tartja magát, mint az reális, és valaki szembesíti őt a realitással.
Lehet hogy te inkább a szárnyak nyesegetésére gondolsz? Mert az tényleg nem okos dolog.
Pontosíts!!! Konkrét példa!
Ez így azt jelenti, hogy álomvilágban élsz, a szüleid pedig csak felráznak. És akkor igazuk van.
Próbáld minimalizálni velük a kapcsolatot, ha nem hajlandóak támogatni még akkor sem amikor csak "lélekben" kellene.
Nekem is hasonlóakat mondtak, úgy is kibuknál, hogy fogod azt elvégezni, minek mész külföldre stb. / Amikor független lettem, anyagilag és minden más értelemben elfordultam tőlük, arra hivatkozva, hiszen csak hátráltattak az ilyenekkel.
Nagyobb döntések előtt nem szóltam nekik, nehogy elvegyék a kedvem. Már 2 hete külföldön éltem mikor végül szóltam, hogy már nem vagyok az országban 😅 Ha valami tény akkor már nem tudnak nagyon véleményezni, csak elfogadni, persze még akkor is jöttek azzal, hogy miért nem szóltál hamarabb? 😆
Egyébként nem teljesen megszakítani kell velük a kapcsolatot, mielőtt félreértené bárkit, de a magad útját kell járni, nem azt a kreativitásban is szegény utat amit a szüleid kigondoltak...szakmunkas végzettség és dolgozz Tornyospálcán 😆... Tehát bármit is mondanak próbáld félretenni, elárulom, hogy bármi lehetséges, es tanulni kell, külföldre menni kell ha van lehetőség (: hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!