Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, mi volt a legnagyobb...

Szülők, mi volt a legnagyobb ilyen hibátok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem bődületes, megbocsáthatatlan hibákra gondolok, mint pl. a család elhagyása, hanem kissebb, felnőttfejjel megbocsátható hibákra, amik a gyereknek viszont nagyon-nagyon rosszul estek. Pl. hogy munka miatt nem tudtál elmenni pl. a meccsére, hosszú nap után ottfelejtetted valahol, ilyenek.

2021. ápr. 11. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem egyelőre az, hogy vannak nekem is rossz napjaim és olyankor türelmetlen vagyok vele. Remélem, hogy nem lesz ennél nagyobb bűnöm.
2021. ápr. 11. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Párom szülei egyszer hazamentek és kényelmesen elterültek a kanapén, aztán rádöbbentek, hogy csend van és rohantak az oviba a páromért.

Anyukám pedig egyszer majdnem egy idegen gyereket hozott el az oviból tesóm helyett, mert ugyanolyan kabát volt rajta és a hajszínük is egyezett XD

2021. ápr. 11. 22:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Engem is ottfelejtettek az oviban. Anyám a konyhában pepecselt valamit, a konyhai óra pedig megállt délután háromkor. Anyu rá is nézett, hogy "ó még csak három óra" és dolgozott tovább. Aztán felpillantott az ablakra, tök sötét volt már odakint. Berohant a szobába, látta hogy már öt is elmúlt és rohant azonnal értem. Nem volt gáz, az óvónéni már éppen öltöztetett, mondta hogy hazavisz. Nem maradt meg rossz élményként, sőt. Legalább játszhattam az összes játékkal, egyedül.
2021. ápr. 12. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!