Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek nekem egy új pc-t ?
Igazából zsebpénzből vennék (amit ők adtak:) ). Nem is szeretnék rá sokat költeni , max 200k. De eleve kéne már egyet venni , mert 3 felhasználóra egy laptop jut , amin egy játék se fut.
Mindig azt mondják (főleg az anyukám , aki nem is használja) , hogy nem kell az nekem , de azt nem érti hogy pl digitális oktatás esetén elég rossz telefonról tanulni.
"Nem is szeretnék rá sokat költeni , max 200k"
Asztali gépet hacsak nem játékra kell és nagyon, teljesen felesleges annyiért vennie annak, aki nem fizeti ki lazán zsebből.
Némi hozzáértéssel monitorral együtt fele annyiért kijön olyan, ami játékon kívül minden másra alkalmas és alkalmas lesz még évekig.
Játékra pedig hogy milyet.. főleg most, mikor magasak az árak... hát onnantól a csillagos ég.
Attól még, hogy látod, hogy sokaknak fél millás gépük van és a boltban lehet kapni több milióért is, azért sokaknak 200k sok. Főleg ha nem keresőképesek. És ha 3 emberre jut ott nálatok egy számítógép, akkor szüleid helyében én több olcsóbbat vennék...
" #4 mindkettőre (kb 30-40%tanulás 60-70%játék) "
-hát ilyen esélyekkel én sem szeretném, hogy te gépre költs. Inkább laptopot vegyél, jobban jársz, játszani azon is lehet.
De mivel a saját pénzed, költsd amire akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!