Anyós " mókuska" és " kicsimnek" hívja a 30 éves fiát?
Én nem olvastam a kérdéseid. 23-as voltam. De egy két válaszodat olvasva neked nem a becenevekkel van problémád, hanem az anyósoddal.
De ha anyósoddal van problémád, akkor beszélned kéne vele, és nem ugyanazt csinálni mint a gyk népe akik ismeretlenül, hol ilyen hol olyan véleményt írnak mivel anonim oldal így honnan tudnák, hogy mely kérdések tartoznak össze.
Vannak már alapból felismert kérdések amelyeknél anekdota nevek szállnak, mint pl. D-kosár és 44f.
Most őszintén Kérdező!
Párkapcsolatban élő nőként neked így nagyszombat délelőtt, órák óta, és ebédidőben az a legnagyobb gondod, hogy az anyós hogy becézi a saját fiát?
Nem mondom, hogy takaríts, meg főzzél, de legalábbis segíts be ebben a pasinak, vagy csak szimplán töltsd vele az időt, azzal talán a kapcsolatotokért is teszel valamit!
Utolsó!
A pasi nem él velem mert külföldön dolgozik. Egyedül lakok és reggel 6kor már kitakarítottam és mostam és főztem is
Na most rugózzunk azon h nem tudjátok ki milyen kérdést ír ki...
Nem is kell nem is ez a lényeg.. megint megyünk egy másik irányba.
A " vádakra" válaszolva hoztam fel a ház eladást ezt meg azt
Ugyanez h nem nem tudjátok h nem is élünk egy darabig együtt de ez sztem nem is fontos a kérdést nézve.
36os
Pofád max neked van... Meg tudod a lovaknak
Én senkivel sem beszéltem csúnyán, nem engedtem meg ilyen stílust mint itt egyesek... Mellesleg lepontozva és jelentve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!