Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondanátok a szüleiteknek,...

Elmondanátok a szüleiteknek, ha lenne egy "támogatótok" (alias sugar daddy)?

Figyelt kérdés

Vonatkoztassunk el attól, ki mit gondol erről, ilyen k_Va, olyan r.banc.

Adott egy fiatal, 20 éves lány, aki szeretne jómódban élni.

Luxusban, ha úgy tetszik. Utazni, világot látni, szép holmikat vásárolni/kapni, drága autóval közlekedni és úgy végezni a tanulmányait, hogy mellettük nem 2 munkahelye van.

Ezért összejön valakivel (tehát egy férfiről van szó, nem 5-7-ről). Aki ezeket mind megadja neki, elkényezteti és megteremti neki azt az anyagi biztonságot, amire vágyik.

2021. márc. 30. 20:34
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
78%
Nézd, ha felmerül az elmondjam vagy ne mondjam dilemma, akkor eleve tisztában vagy vele, hogy az adott dolog megosztó és te magad szégyelled.
2021. márc. 31. 06:29
 42/52 anonim ***** válasza:
26%

41. Nem feltétlenül, pl. ha meleg lennék, ebben az országban én se lennék benne biztos, hogy el kéne mondanom a szüleimnek, főleg úgy, hogy tudom is, hogy rendkívül homofóbok, gyűlölkedőek. És ebben a szituációban sem a melegekkel van gond szerintem..

Valamint szerintem a kérdező kapcsolatával sincs gond, elvégre mindketten felnőtt, döntésképes emberek, akik beleegyeztek abba, hogy nekik megfelel ez a kapcsolat, szóval mi a gond? Meg amúgy kb. mindenki a kérdezőt ócsárolja, hogy ő az undorító ebben a sztoriban, mert le akarja húzni pénzzel a csávót, de arról érdekesmód senki nem beszél, hogy a férfi meg egy lánya-lehetne korú lánnyal van együtt, lényegében csak és kizárólag a kinézete miatt. Rá is mondhatnátok mindenfélét, mondjuk hogy azt a pénzt, amiből egy 20 év körüli csajnak veszi a luxusautót meg a drága ruhákat, ékszereket, akár el is adományozhatná..

2021. márc. 31. 13:14
 43/52 anonim ***** válasza:
82%
#42, egyfelől igen, másfelől azért van annak egy gusztustalan mellékíze, ha valaki a micsodáját a pénzért tartja oda. Ezen kár bármit is szépíteni.
2021. márc. 31. 13:25
 44/52 anonim ***** válasza:
46%

"Nem feltétlenül, pl. ha meleg lennék, ebben az országban én se lennék benne biztos, hogy el kéne mondanom a szüleimnek, főleg úgy, hogy tudom is, hogy rendkívül homofóbok, gyűlölkedőek. És ebben a szituációban sem a melegekkel van gond szerintem.."

Ezzel csak igazat adtál nekem, de ne zavarjon.

2021. márc. 31. 13:47
 45/52 anonim ***** válasza:
73%

Nem sül le az arcodról a bőr?

Ja de! - elkezdted szegyelni magad és közbe másra fogod.

Kit nézel hülyének?

Már rég aládvágott az öreg, kaptál is érte valamit, de házat, autót ne remélj. Bár ismerek 2 ilyen bohócot, akik putrit vettek a HASZNÁLT nőnek.

Gratulálok kérdező, a nok szegyene!

2021. márc. 31. 22:15
 46/52 A kérdező kommentje:
Utolsó, mi a problémád? Ne vetkőzz így ki magadból, ez csak egy ártatlan kérdés.
2021. ápr. 1. 11:00
 47/52 anonim ***** válasza:
72%
#43 az is pont ennyire gusztustalan, aki fizet érte. Szánalmas dolog, az ilyen férfi vagy ronda/öreg/szerencsétlen, vagy csak erkölcstelen és ez izgatja. Nem kell mindig csak a nőket ócsárolni emiatt, mert ebben a buliban két fél vesz részt. Kereslet nélkül nincs kínálat.
2021. ápr. 1. 11:11
 48/52 anonim ***** válasza:
63%
#47, úgy van, egyetértek. (43 voltam)
2021. ápr. 1. 11:17
 49/52 anonim ***** válasza:
67%
Miért van egy olyan érzésem, hogy ez a “story” nem megtörtént cselekményen alapszik?!
2021. ápr. 1. 19:31
 50/52 anonim válasza:
55%
Én nem mondtam el nekik, de nem is feltűnően csináltam (nem utazgattam, nem vettem drágább dolgokat). Fájt volna nekik és magukat hibáztatták volna, pedig nem az ő felelősségük.
2021. ápr. 2. 21:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!