Elmondanátok a szüleiteknek, ha lenne egy "támogatótok" (alias sugar daddy)?
Vonatkoztassunk el attól, ki mit gondol erről, ilyen k_Va, olyan r.banc.
Adott egy fiatal, 20 éves lány, aki szeretne jómódban élni.
Luxusban, ha úgy tetszik. Utazni, világot látni, szép holmikat vásárolni/kapni, drága autóval közlekedni és úgy végezni a tanulmányait, hogy mellettük nem 2 munkahelye van.
Ezért összejön valakivel (tehát egy férfiről van szó, nem 5-7-ről). Aki ezeket mind megadja neki, elkényezteti és megteremti neki azt az anyagi biztonságot, amire vágyik.
41. Nem feltétlenül, pl. ha meleg lennék, ebben az országban én se lennék benne biztos, hogy el kéne mondanom a szüleimnek, főleg úgy, hogy tudom is, hogy rendkívül homofóbok, gyűlölkedőek. És ebben a szituációban sem a melegekkel van gond szerintem..
Valamint szerintem a kérdező kapcsolatával sincs gond, elvégre mindketten felnőtt, döntésképes emberek, akik beleegyeztek abba, hogy nekik megfelel ez a kapcsolat, szóval mi a gond? Meg amúgy kb. mindenki a kérdezőt ócsárolja, hogy ő az undorító ebben a sztoriban, mert le akarja húzni pénzzel a csávót, de arról érdekesmód senki nem beszél, hogy a férfi meg egy lánya-lehetne korú lánnyal van együtt, lényegében csak és kizárólag a kinézete miatt. Rá is mondhatnátok mindenfélét, mondjuk hogy azt a pénzt, amiből egy 20 év körüli csajnak veszi a luxusautót meg a drága ruhákat, ékszereket, akár el is adományozhatná..
"Nem feltétlenül, pl. ha meleg lennék, ebben az országban én se lennék benne biztos, hogy el kéne mondanom a szüleimnek, főleg úgy, hogy tudom is, hogy rendkívül homofóbok, gyűlölkedőek. És ebben a szituációban sem a melegekkel van gond szerintem.."
Ezzel csak igazat adtál nekem, de ne zavarjon.
Nem sül le az arcodról a bőr?
Ja de! - elkezdted szegyelni magad és közbe másra fogod.
Kit nézel hülyének?
Már rég aládvágott az öreg, kaptál is érte valamit, de házat, autót ne remélj. Bár ismerek 2 ilyen bohócot, akik putrit vettek a HASZNÁLT nőnek.
Gratulálok kérdező, a nok szegyene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!