Elmondanátok a szüleiteknek, ha lenne egy "támogatótok" (alias sugar daddy)?
Vonatkoztassunk el attól, ki mit gondol erről, ilyen k_Va, olyan r.banc.
Adott egy fiatal, 20 éves lány, aki szeretne jómódban élni.
Luxusban, ha úgy tetszik. Utazni, világot látni, szép holmikat vásárolni/kapni, drága autóval közlekedni és úgy végezni a tanulmányait, hogy mellettük nem 2 munkahelye van.
Ezért összejön valakivel (tehát egy férfiről van szó, nem 5-7-ről). Aki ezeket mind megadja neki, elkényezteti és megteremti neki azt az anyagi biztonságot, amire vágyik.
Egy sima igen/nem válaszos kérdésnél mi lehetne a kamu?
Nem rólam van szó, közöm nincsen ilyesmihez és soha nem is volt.
Egyetem alatt nekem is volt. Mivel anyagilag nem nagyon támogattak a szüleim, gondolom nálad is ez a helyzet, a diákmunkás fizetéssel pedig kitörölheti az ember a fenekét, azt gondoltam, hogy ha már így kib_szik velem a sors, pontosabban a szüleim, akkor kit érdekel az erkölcs. Sok pénzt kaptam, ingatlant meg kocsit nem, mert ahhoz fel kellett volna vállalnom a kapcsolatunkat a 45 éves fószerrel...azért azt ne gondold, hogy pár titkos szexért cserébe majd a csillagokat is lehozzák neked :D Valamit valamiért. Annyit meg nekem nem ér a pénz, hogy mindenki előtt szégyen szemre mutogassam, hogy mennyire megvásárolható vagyok(pontosabban nem vagyok, de abban az esetben lennék).
Természetesen a szüleimnek nem mondtam el, de anyum erősen gyanította a dolgot. Mivel mindig mindenre volt pénzem és még 1 milliós plasztikám is volt, így nem lehetett nehéz kitalálni :D Ha támogatott volna rendesen, apummal együtt, akkor nem kellett volna ezt csinálnom, magukra vessenek🤷🏼♀️
Továbbra sem rólam van szó.
És hiába írjátok le, hogy ilyen nincs, tudok olyanról, akinek így lett lakása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!