Van olyan egy családban, hogy kedvenc gyerek?
Szüleim együtt élnek. Én lány vagyok, és van egy bátyjám.
Anyukám a tesómat úgy érzem jobban szereti, viszont apukám hozzám jobban húz.
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy anyukámra nem számíthatok. Csak azt érzem mindenkinek meg van a "kedvenc".
Ez másnál is így van?
A mi csaladunkban szerencsere nincs ilyen, 3an vagyunk testverek.
De unokatesomek szulei eleg erdekes felfogasuak, van egy lany meg egy fiu, es a fiuval mindig kiveteleznek, meg kulso szemlelokent is latvanyosan jobban szeretik, engedekenyebbek, mindent megkap elsore, egy elkenyeztetett kis szhazi, a lany amugy normalis lenne szerintem, meg ki akar torni abbol a kozegbol, de lelkileg meg van zuhanva emiatt, mert ot sosem tamogattak igazan.
Van. Férjem" csak" a második fiú és elég bizarr, de a szülei rajta próbáltatta fel a lány rokona ruháját, mondván ugyanakkora a mérete és így jó méretet vesznek( de akkor ezt a szülő fejből is tudja a gyereke méretét és így nem öltözteti a fiát lány ruhába). Szóval nem kicsit átlátszó, hogy naaagyon akartak ég kislányt, bezzeg a bátyja meg maga az etalon.
Egy ideig törte magát, most már nem érdekli hogy megfeleljen.
Sajnos van. Mamámnak volt egy fia akit szeretett, meg másik kettő akit csak ellátott.
Barátnőm is a fiát utálja, a lányát meg imádja.
Én meg külső szemlélőként nem bírom felfogni ezeket.
Nálunk is anyum a bátyjámat "jobban szereti" apu inkább engem.
A férjemék családjában sógoromat szereti ill szerette jobban mind két szülő. Mert most rájöttek h csak a férjemre lehet számítani.
De ez inkább csak érdek mint szeretet🤔
Az teljesen normális, hogy a szülők nem egyformán kötődnek az összes gyerekhez, hiszen a szülők is, a gyerekek is egyének.
Az viszont gáz, ha az egyikkel kivételeznek/többet engednek/többet adnak stb. - az érzelmek nem döntés kérdése, de a bánásmód igenis az, és elvárható, hogy a szülők egyenlően bánjanak a gyerekekkel, és egyik gyereknek se legyen oka úgy érezni, ő kevésbé számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!