Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Hazudtam" a doktornőnek?

"Hazudtam" a doktornőnek?

Figyelt kérdés

Lassan három éve annak,hogy kórházba kerültem depresszió miatt. Ahol az a tünetem is előjött,hogy hánytattam magamat sajnos. Azóta amióta kijöttem a kórházból szépen lassan abbamaradt ez a folyamat és nem hánytattam magamat. Viszont most újra előjött nálam ez a tünet. Nem rég ezt a panaszomat el is mondtam a doktornőmnek,hogy nagy valószínűséggel bulimiás vagyok. Anyum ezen tökre kiakadt,hogy hogyan mondhatok ilyeneket hisz az lehet csak bulimiás aki vékony és akkor sem hiszi el magáról hanem tovább hánytatja magát.

Ha folyamatosan hánytatom magamat az a bulimiának számít vagy igaza van anyukámnak és vagyok a hülye? Az egyik barátnőm szerint amiről édesanyám beszél az már az anorexiát surrolja.

"Hazudtam" volna a dokinak,hogy bulimiás vagyok vagy ez már sajnos az a betegség? Nem jó kedvemből hánytatom magam tisztába vagyok a súlyával viszont nem tudok leállni vele és ezért kértem volna segítséget az orvostól csak édesanyám leszidott miatta.

Nyugodtan javítsatok ki,hogyha anyumnak van igaza de régebben amikor még bent feküdtem a kórházba azt mondták az orvosok nekem,hogy ez bizony bulimia viszont anya állítja,hogy ez nem az..

#Anyumnak van igaza
2021. márc. 28. 18:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

Anyud tudja, hogy hánytatod magad és azon lovagol, hogy vajon helyesen nevezted-e meg a problémát? Komolyan ezen van fennakadva?

Amúgy nincs igaza, szerintem is ez bulimia.

2021. márc. 28. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!