Mitcsinaljak? Barmifele tipp
“hülye emberek veszik körül”
biztos azok a hülyék?😅
Ha nincs lehetőséged elköltözni (17 éves vagy, lehet egy egyetemi felvétel kiszakítana onnan), akkor csináld ezt: Ha ott van anyád és üvölt veled, akkor tegyél úgy, mint ha ott se volna (tudom nehéz)..., Ne nézz rá, ne vágj vissza neki, próbálj nem sírni, csak tegyél úgy, mintha ott se lenne. Ha megver téged (, ami rohadt szomorú), akkor is próbálj meg rezzenéstelen maradni, meg se szólalj. Egy idő után értelmetlen lesz neki kiabálni veled, mert rájön, hogy ennyi erővel a falnak is kiabálhatna.
Ha nem bírod, azt kell mondani: Mi van te szadista, erre izgulsz? (Hátha magába néz...)
Apád meg...Jól tetted, hogy múltkor azt mondtad neki, amit.., mondd neki továbbra is, hátha felnyílik a szeme (, bár az ilyeneknek nem szokott)...
Vagy próbálj segítséget kérni egy tanártól, akiben megbízol, de lehet annak drasztikus következményei lehetnek.
Illetve nem tudom hány éves a tesód, ha betöltitek a 18-at ketten egymást támogatva elkötözhetnétek, vagy mint mondtam te már most elköltözhetsz kollégiumba (, ha olyan suliba kerülsz), vagy albérletbe (, de ahhoz előbb dolgoznod kell).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!