Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mitcsinaljak? Barmifele tipp

Mitcsinaljak? Barmifele tipp

Figyelt kérdés
A szüleim mar rendszerességgel vernek vagyis anyám. Plusz lassan mar azt érzem komolyan hogy én vagyok az apa a házban az apám egy papucs és ezt így szar leírni de tényleg anyám meg folyamat szegényt ugraltatja es meg a barátai is es bevallom lehet nem kellet volna ezeket mondanom neki de olyanokat mondtam hogy te, nem latod miket csinal veled anya meg az emberek? Azt kell rola tudni hogy méhész rengeteg dolga van és a barátainal akikkel eggyut méhészkednek ő végzi el általában nekik a fuvarokat stb szóval kb kihasználják. Anyam pedig postas egesz nap hülye emberek veszik körül és amikor hazajon k*rvara elege van mindenből es rajtunk vezeti le a feszultseget (+testvéremen) kb amikor haza jon az elso 2orában nem lehett vele beszelni. Ma példaúl az volt hogy ugye irodalombol mindig felelunk kb minden óra végén Arany Janost tanulom mar 1 hete es most ma megtanultam az egeszet este 11orakor mondom pihenot tartok mert ugyis tudom es elkezdek jatszani majd bejön anyam és elhord mindennek h egy nyomorek semmittevő ember vagyok apám meg a háttérbe eggyetért vele én pedig nezek rajuk csak nezzetek magatokra aztán mondtam oda adom a gepet, csak menjetek ki nem mentek ki es anyam még nekem is jött megütott a testvérem sírt nekem kellet ezután kint megvigasztalnom mar 1000x hogy minden oke amikor k*rvara nincs. Falun lakunk konkretan elegem van az emberekbol is itt mindenki kibeszél mindenkit egy igaz baratom sincsen es itt nem is tudom elképzelni hogy valakivel megossz a dolgaim, a testvérem is utálja ahol vagyunk és itt semmilyen emberi kapcsolatott 17 évesen nem lehett kialakitani föleg ez a covidos is tönkreteszi ne értsetek félre 17 vagyok és nem az a haha k*rva anyad stb falusi gyerek. Legtöbb ismerosom városi és a baratnőm is városi de ugy vagyok vele hogy az se fog tartani orokre szoval kihuzva. Rengetegszer mondtam nekik hogy költözzünk el el is tudnank adni a házat de mindig azt mondtak majd én elmegyek. A tervem az hogy kimegyek külföldre de egyedül meg elég para lenne de ahhoz is kell emberi kapcsolat hogy elhelyezkedj kint is de igy meg nem tudok. Mitcsinaljak?
2021. márc. 26. 00:27
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

“hülye emberek veszik körül”

biztos azok a hülyék?😅

2021. márc. 26. 01:39
 2/4 anonim ***** válasza:
94%
Ha este 11re tanultad meg amit kellett akkor fekudt volna le aludni
2021. márc. 26. 01:49
 3/4 A kérdező kommentje:
1es munkatársaira gondolok mert 1x voltam bent es tényleg nem százasok ott. De mindannyian mondtuk neki hagyja ott azt a munkát es keressen mást de meg anyának jogsija sincsen es nem hallgat ránk
2021. márc. 26. 02:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nincs lehetőséged elköltözni (17 éves vagy, lehet egy egyetemi felvétel kiszakítana onnan), akkor csináld ezt: Ha ott van anyád és üvölt veled, akkor tegyél úgy, mint ha ott se volna (tudom nehéz)..., Ne nézz rá, ne vágj vissza neki, próbálj nem sírni, csak tegyél úgy, mintha ott se lenne. Ha megver téged (, ami rohadt szomorú), akkor is próbálj meg rezzenéstelen maradni, meg se szólalj. Egy idő után értelmetlen lesz neki kiabálni veled, mert rájön, hogy ennyi erővel a falnak is kiabálhatna.

Ha nem bírod, azt kell mondani: Mi van te szadista, erre izgulsz? (Hátha magába néz...)

Apád meg...Jól tetted, hogy múltkor azt mondtad neki, amit.., mondd neki továbbra is, hátha felnyílik a szeme (, bár az ilyeneknek nem szokott)...

Vagy próbálj segítséget kérni egy tanártól, akiben megbízol, de lehet annak drasztikus következményei lehetnek.

Illetve nem tudom hány éves a tesód, ha betöltitek a 18-at ketten egymást támogatva elkötözhetnétek, vagy mint mondtam te már most elköltözhetsz kollégiumba (, ha olyan suliba kerülsz), vagy albérletbe (, de ahhoz előbb dolgoznod kell).

2021. márc. 26. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!