Mit gondoltok ezekről a viselkedéséről?
Es dolgoztal mar valaha, fizetsz nekik valamit hogy ott elsz? Vagy csak tengsz-lengsz es eloskodsz rajtuk, kieszed a hutojuket? Mert akkor megertem, hogy a tokuk tele van veledes ezt csinaljak. Ha meg dolgozol/tal akkor csak van valamennyi toked amibol dobbantani tudsz. Vagy azt is elszorod es rinyalsz, hogy de rossz? Tenni kell ellene, higy jo legyen!
En 24evesen ket gyereket nevelek, haztartast vezetek, mert anyam lelepett mikor 14voltam. El se tudnam képzelni milyen lenne ha most 24eves fejjel a nyakukba lihegnek. Szerintem ez az a kor, ahol ki kell repulni abbol a kenyelmes feszekbol.
4ev intezet es 6ev drogfuggoseg utan ugy mentem munkat keresni, hogy mindenhonnan elutasitottak, mast vettek fel, nem voltam szimpatikus, nem volt tapasztalatom semmihez. Próbálkozni kell. :) A vegere olyan "hivatást" talaltam amit sose akartam es gondoltam hogy en ezt fogom dolgozni(szobalany).
Valoban gep mogul konnyu, de egy kenyelmes otthonbol is konnyebb elkezdeni az eleted, mint a zacibol, utcarol vagy a rehabrol megbelyegezve :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!