Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miert szégyenlem mondani...

Miert szégyenlem mondani anyukámnak hogy szeretlek?

Figyelt kérdés
16éves fiu vagyok,ti szoktátok mondani?kort és fiu vagy lanyt is irjatok legyszi
2021. márc. 17. 17:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
50%
31 éves vagyok, sose mondtam a szüleimnek, ők se nekem. De mindig ott vagyunk egymásnak, és minden nap beszélünk. Ha baj van, egymást hívjuk. Ha öröm, akkor is. Szerintem mindannyian tudjuk, csak mi ilyenek vagyunk. Miért kell kimondani, ha mindig kimutatjuk másképp?
2021. márc. 17. 18:28
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

29 éves nő vagyok, sosem volt szokás ez nálunk.

Évek óta külföldön éltem már amikor egyszer mondta mindkét szülőm. Nem is tudtam rá mondani semmit. Annyira idegen volt nekem

2021. márc. 17. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
96%
Ha neked nem mondták a szüleid, neked sem fog ráállni a szád.Azért, mert napi szinten ki van mondva, az csak megerősíti az érzést, hidd el, nem kopik el . Ez olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy ritkán szexel, nehogy a sok orgazmustól megkopjon az érzés.. vagy valami más..
2021. márc. 17. 18:44
 14/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát én meg mondom anyunak és apunak is, pedig 38 éves nő vagyok és külön élek tőlük, van saját családom, de még a telefon beszélgetéseinket is így zárom le. A miénk undorítóan normális család, ahol nem szégyen az érzelmeket kimutatni.
2021. márc. 17. 18:50
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Az ember szerintem a szüleivel teljesen más kép viselkedik. Én mindenkivel jól el tudok beszélgetni de anyukámmal valahogy nem találom meg a közös hangot. Inkább megölelem és azzal mutatom ki felé hogy szeretem. 20/F
2021. márc. 17. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
91%
Mert félsz kimutatni az érzéseidet, nehogy visszaéljenek vele. Vagy egyszerűen nem érzed szükségét annak, hogy kimond, ki tudod mutatni máshogy is.
2021. márc. 17. 19:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Anyukam mindig mondja nekem de en nem mondok rá semmit
2021. márc. 17. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mondom anyukámnak. :) Mert így van, és jó érzés kimondani ;)

16l

2021. márc. 17. 19:18
 19/19 anonim ***** válasza:
82%

19 éves lány vagyok. Érdekes amúgy, mert én nem szoktam mondani anyának, se ő nekem, de a húgommal (13) rendszeresen mondják egymásnak.

Viszont azt is észrevettem, hogy minél régebb óta ismerek valakit, annál kevésbé mondom neki. Pl. gimiben, egyetemen megismert barátaimnak sokszor mondom, oviból ismertnek szinte soha, pedig ugyanolyan gyakran beszélünk. Ugyanez van az ölelésekkel is.

Ez akkor tűnt fel nagyon, mikor anyukám egy hónapig kórházba került egy komoly betegséggel. Akkor néha direkt figyeltem erre és mondtam, de kicsit furán éreztem magamat. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, mert nagyon szeretem, csak úgy gondolom, felé ezt nem szóban fejezem ki inkább. Szerintem ez addig teljesen rendben van, amíg törődtök egymással.

2021. márc. 18. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!