Miert szégyenlem mondani anyukámnak hogy szeretlek?
29 éves nő vagyok, sosem volt szokás ez nálunk.
Évek óta külföldön éltem már amikor egyszer mondta mindkét szülőm. Nem is tudtam rá mondani semmit. Annyira idegen volt nekem
Mindig mondom anyukámnak. :) Mert így van, és jó érzés kimondani ;)
16l
19 éves lány vagyok. Érdekes amúgy, mert én nem szoktam mondani anyának, se ő nekem, de a húgommal (13) rendszeresen mondják egymásnak.
Viszont azt is észrevettem, hogy minél régebb óta ismerek valakit, annál kevésbé mondom neki. Pl. gimiben, egyetemen megismert barátaimnak sokszor mondom, oviból ismertnek szinte soha, pedig ugyanolyan gyakran beszélünk. Ugyanez van az ölelésekkel is.
Ez akkor tűnt fel nagyon, mikor anyukám egy hónapig kórházba került egy komoly betegséggel. Akkor néha direkt figyeltem erre és mondtam, de kicsit furán éreztem magamat. Nem arról van szó, hogy nem szeretem, mert nagyon szeretem, csak úgy gondolom, felé ezt nem szóban fejezem ki inkább. Szerintem ez addig teljesen rendben van, amíg törődtök egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!