Anyukátokkal vagy apukátokkal jobb a kapcsolatotok?
Anyukámat közelebb érzem, vele kicsit könnyebb beszélgetni, viszont ő szereti mindenbe beleütni az orrát, mindenről megvan a vélemény, ami időnként idegesítő kissé.
Ha arra van szükségem hogy csak meghallgassanak, akkor inkább apukámmal beszélgetek, ő jobb hallgatóság, nem annyira szól bele a dolgaimba, max tanácsot ad.
24N
Nekem érdekes a helyzetem, mert apám nincs és az anyám 3 éves koromban meghalt, szóval közülük egyértelműen az anyukám. Most a nagybátyjám és az ő volt felesége nevelnek (mint apa meg anya). A nagybátyjám egy mester manipulátor, merek neki visszaszólni néha, felszabadultabb vagyok a közelében, de gyakran nagyon mérges is. A volt felesége, meg annyira tökéletes, hogy hatalmas megfelelési kényszerem van felé, ezért gyakran szorongok a közelében, és a mostani férjével is ez a helyzet.
Szóval,... az igazi anyámat szeretem a legjobban. De ha olyat nézünk aki életben van, akkor a nővérem.
Teljesen a szülők viselkedésétől függ, ha normálisak lennének, mindkettőt nagyon szeretném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!